Защо статии.нет?

Защо да използвам сайта статии.нет?

На този въпрос има няколко отговора:

1. Ако искаш да популяризираш твоя сайт.

Всеки SEO експерт ще ти каже колко са важни връзките между сайтовете. Създаването и публикуването на статии с линкове към сайт е част от процеса на SEO оптимизация. С публикуването на статия в директорията статии.нет ти създаваш връзки към сайта, който искаш да популяризираш. Връзките от статии имат голяма SEO тежест, особено ако текста не е бил публикуван до момента в друг сайт. Във всяка статия са разрешени до 2 линка, които имат реална SEO стойност за твоя сайт и които остават в директорията завинаги. Ако побликацията е кратка единият линк ще бъде премахнат от Редактор. В последствие, ако собственик на друг сайт реши да използва твоя статия и я публикува в своя сайт, ти ще получиш връзки от още един тематичен сайт. По този начин, ако текста на статията е много полезен или увлекателен може да получиш мрежа от линкове към твоя сайт.

НОВО: Всяка одобрена от Редактор статия се публикува автоматично и в нашата фен страница във Facebook. По този начин получаваш линкове към твоя сайт от още една силна страница.

Ако имаш нужда от рекламна статия с уникален текст написана специално за твоя сайт, може да се свържеш с нас и някой от нашите автори ще напише тази статия срещу заплащане.

2. Ако търсиш съдържание за твоя сайт.

Можеш да използваш всяка една статия от  нашия сайт и да я публикуваш в твоя сайт при условие, че спазваш Условия за публикуване. По този начин твоя сайт се изпълва с качествено съдържание и става по-интересен за посетителите на твоя сайт. Бързо и лесно получаваш статии, без да се налага да ги пишеш сам или да плащаш на някой за това. Ако съществуващите статии не са по тематика, която те интересува и искаш да бъде написана статия от професионалист специално за твоя сайт, моля свържи се с нас чрез страница Контакти.

НОВО: Сайтът има RSS емисия за всички новини, RSS емисии по категории и дори по зададена ключова дума. По този начин може да се абонираш за избрана от теб категория или да получаваш само статии, които съдържат въведена от теб ключова дума. Тези RSS емисии може да се свържат с твой сайт, така че при побликуване в statii.net, статията да се публикува автоматично и на твоя сайт. Тази услуга е безплатна. Получаваш само качествени статии одобрени от Редактор. Свържи се с нас чрез страница Контакти, ако имаш нужда от помощ за автоматично публикуване на статии в твоя сайт.

Ако твоя сайт е на PHP може да прочетеш статията PHP парсване на XML новини за твоя сайт и да научиш как да извличаш автоматично статиите от този сайт и да ги показваш в твоя сайт.

3. Автоматично публикуване на твоите статии в нашия сайт.

НОВО: Тази функционалност е съвсем нова. Подходяща е за хора, които често пишат публикации в техния сайт. Ако искаш тези публикации автоматично да бъдат изпращани към  statii.net свържи се с нас от страница Контакти. Необходимо е да имаш RSS емисия. Ако нямаш такава ние ще ти помогнем в създаването и. Всяка статия се преглежда от Редактор и само статиите отговарящи на правилата ще бъдат публикувани.

Когато един източник на статии има няколко одобрени статии и бъде маркиран като доверен, статиите от този източник се публикуват моментално без ръчно одобряване от Редактор.

След като бъде одобрена публикацията, по преценка на Редактор може да бъде публикувана и в нашата фен страница във Фейсбук.

До два часа след одобрение на статия. Автоматично ще бъдат публикувани линкове към статията в няколко сайта за споделяне на линкове.

4. Ако обичаш и умееш да пишеш статии.

Ако професионално се занимаваш с писане на статии (копирайтър) или просто си открил, че ти се удава и имаш желание за това, тук е мястото да се развихриш. 🙂

Екипът на статии.нет ще насърчава и награждава автори, които пишат интересни и увлекателни статии в различни категории на сайта. Ако ти имаш вече няколко публикувани статии при нас и смяташ, че си такъв автор, свържи се с нас от страница Контакти. Когато собственик на сайт поиска написване на статия специално за негов сайт, ние може да се свържем с теб и да ти възложим тази поръчка срещу заплащане, като цената се определя от теб. Също така ако желаеш може да станеш Редактор в нашия сайт и да одобряваш статии написани от други автори.

За да те наемем за написване на рекламна статия, трябва да имаш поне 2 публикувани статии в statii.net на различна тематика. Едва ли ще се намери фирма, която да наеме човек да му напише статия без преди това да е прочел негови статии. Нашия сайт ти дава възможност да покажеш какво умееш и те свързва с рекламодатели нуждаещи се от статии.

Статиите в нашия сайт се оценяват от посетители на сайта, по този начин ще получиш реална представа как се възприемат твоите статии от читателите. Има класация на статиите и е напълно възможно ако си добър, да придобиеш голяма популярност чрез нашия сайт.

Ако имаш готова статия, но не откриваш подходяща категория, свържи се с нас и дай предложение за нова категория.

Удостоверен авторитетен автор

Директория за статии statii.пet ти дава възможност да станеш удостоверен авторитетен автор пред Google, като това е много ценно за репутацията на един копирайтър пред Гугъл. Предвижда се в бъдеще да има голямо търсене на авторитетни автори, които да подписват публикации, защото тези публикации ще се класират добре в Гугъл по ключови термини, които се съдържат в текста и особено в заглавието. Собственци на бизнeс сайтове ще търсят авторитетни автори, които да пишат или просто да подписват публикации с уникално съдържание, за по-добра SEO оптимизация на сайт.

Публикуването на статии в нашата директория за стати може да бъде изключително полезно за теб. Публикувай твоята статия още сега!