Как да изберем подаръци?

Наближават коледните празници и пак трябва да планираме подаръците за любимите ни хора.

Тази година, искам да Ви предложа да обмислите идеята за подарък под формата на удобен фотьойл, а защо не и табуретка или възглавница.

За родителите – защо да не ги зарадвате с нови фотьойли AMPLOA или RELAXX, които са ергономични и ще им бъдат доста по-удобни от старите „социалистически” мебели? А са и по-лесни за поддръжка със сваляемите тапицерии.

За детската или юношестката стая – тука имате толкова възможности: от възглавниците, който са подходящи и за деца до 3-4 години, които постоянно са на пода със своите играчките до фотьойли и табуретки, с които да оформите тийнейджърския кът в детстката стая. Да не забравяме колко са леки мебелите esstetic, както и специалните дамаски, който предлагаме за детската серия. Възглавницaта SPACER пък с нейните 10 възможни пози за седене е страшно забавна и интересна з – децата ви направо ще се влюбят в нея. За тийнейджърите предлагаме направо невероятната TRANSFORMER, която може да служи за диван, фотьойл лежанка, геймърски стол и т.н.

За домашния любимец – защо да не поглезим и тези членове на семейството, като им купим ново легълце и място за отмора – пуф CAT POUFFE?

За приятелите – не сте сигурни кой цвят да изберете? Няма проблеми – може да закупите ваучър, чрез който вашите приятели сами да изберат цвета или модела на фотьойла. За пазаруващите в последната минута можем да изпратим директно на адреса на получателя закупения подарък или картичка с подаръчния ваучър.

relaxx-vintage

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация – може да ни намерите на тел. 0886-880-662 или е-мейл sales@esstetic.bg – ще се радваме да ви помогнем!

Желаем на всички ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

HTML код на статия

Автор: esstetic


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар