Уеб дизайн и SEO оптимизация от Cloxy

В Cloxy Уеб Дизайн Компания сме професионалисти в уеб дизайна. Ние проектираме и изработваме уеб решения за малки и големи клиенти, с различни нужди за представянето си в Интернет:

Презентационни уеб сайтове

Презентационните сайтове са малки фирмени уеб сайтове, които чрез добре структурирана информация в малко на брой страници, имат за цел да представят историята и дейността на компанията.

Корпоративни уеб сайтове

Корпоративните сайтове покриват нуждите на организации, които искат по значимо представяне в Интернет. Наред с представянето на компанията, в Интернет сайта се представя подробно и нейната продуктова гама, организирана в онлайн каталог. Към сайта се допълват и модули, като регистрация на потребители (клиенти), онлайн форма за кандидатстване за работа, възможност за добавяне на новини и промоции и др.

Електронни магазини

С бума на електронната търговия ние разработихме не малко на брой Интернет магазини (онлайн магазини), с отлично представяне на продуктовата част и безупречна и интуитивна администрация.

Специализирали сме се в интеграцията на различни онлайн системи за разплащане (ePay.bg, eBG.bg, PayPal и др.). Разполагаме със собствена система за управление на съдържанието, която може да бъде модифицирана индивидуално според нуждите на клиента; разработвали сме Интернет магазини и с готови платформи (osCommerce).

Уеб портали

Зад гърба си имаме изработени уеб портали на различна тематика и с разнообразна функционалност и администрация. Имаме опит в изграждането на обемни уеб решения, които ежедневно генерират големи количества трафик и се радват да голям потребителски интерес.

Освен опит в сферата уеб дизайн, имаме заслуги и в сферата SEO оптимизация за търсачки. Качественият уеб дизайн вече задължително трябва да върви и с качествена SEO оптимизация на сайта за търсачките.

Високото качество си има цена и това правило важи в SEO-то и в уеб дизайна. Cloxy Уеб Дизайн Компания е доказала своите качества, като разработчик на уеб сайтове и ние ценим високо нашите умения. Доверете се на нашия професионален опит и вашата инвестиция ще бъде възвърната, още преди да е свършила еуфорията от новия ви фирмен уеб сайт.

Ние сме доказана фирма за уеб дизайн, с десетки проекти зад гърба си и доволни клиенти, които не престават да се увеличават. Благодарим ви за доверието! Посетете ни на адрес www.cloxy.com

HTML код на статия

Автор: cloxy


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 4.6 от 6 звезди. (от 8 гласа)
Уеб дизайн и SEO оптимизация от Cloxy, 4.6 out of 6 based on 8 ratings

Напиши коментар