Новогодишна промоция на щори и сенници

Фабрика за щори “КАМАКС” представя на вашето внимание новогодишна промоция: -7% отстъпка на всички модели алуминиеви външни ролетни щори, сенници и всички модели мрежи против насекоми. Промоцията е валидна в периода от 1 септември 2009 до 31 декември 2009г. Не пропускайте възможността да се възползвате от текущото намаление!

“КАМАКС” ООД е българо-чешка фирма с повече от 15 годишен опит в продажбата на слънцезащитни продукти и е една от водещите фирми в тази област. Днес има една богата колекция от над 10 продукта в 46 модела, които произвежда и продължава да усъвършенства, а именно те са:
-всякакъв вид щори: обикновени вътрешни хоризонтални алуминиеви щори и тип “Ultimate” и “Maxi”,  външни хоризонтални щори, вертикални, както и руло щори, и щори с неправилна форма;
сенници и тенти;
-врати хармоника.
Фирмата може да задоволи всеки един каприз на клиента, относно модели, форми и цветове на продуктите. За най-взискателните клиенти се изработват и монтират нестандартни като размери, цветове и форми слънцезащитни продукти.
В град Тетевен се намира собствената производствена база на “КАМАКС” ООД. Фабриката разполага с едни от най-модерните машини и техническо оборудване, както и с високо образовани и квалифицирани работници. Фирмата държи на своите клиенти, затова поръчките се изпълняват в най-бързи срокове-от 3 до 15 дни. Предлага се доставка и квалифициран монтаж. Всеки един продукт от богатата гама е придружен с гаранция от 36 месеца или 24 месеца.

Ние, от фирма “КАМАКС” сме с богат опит в този бранш,  в разпространението и продажбата на продукцията си, както в България, така и в чужбина. Ние държим на нашия имидж и правим всичко възможно да го поддържаме и да се грижим за качеството на нашите продукти. Предлагаме ви едно бързо, лесно и изгодно решение за вашите нужди, на напълно разумно цени. Елате и се убедете сами! Повече информация за нас можете да намерите на Интернет адреса ни www.kamax.bg.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар