Бебешки и детски дрехи от органичен памук

Бебешки дрехи от 100% органичен памук са страхотни за нежната бебешка кожа. Дрехите са много меки и приятни за допир, защото в произдводството не се използват вредни химикали. За това бебешките дрехи от органичен продукт са много по-качествени, те са по-плътни и по-здрави, което ги прави много по-дълго използваеми.

Фруджи(Frugi) е английски производител на детски и бебешки дрехи от органичен памук. Бебешки дрехи от органичен памук може да намерите в детски магазин Kidi, както и в още няколко магазина в българия. Бебешките бодита са подходящи за чувствителна кожа, дори и за кожни екземи, защото няма драскащи етикети около врата, като инструкциите за пране са прикрепени в страничният шев.

Frugi - бебешки и детски дрехи от чист органичен памук

Frugi - бебешки и детски дрехи от чист органичен памук

Някой родители ще си помислят, че бебешките и детски дрехи от органичен памук са малко скъпи, но всъщност всяка майка знае колко бързо се износват бебешките бодита. Практиката показва, че еко дрехите са много издаржливи и могат да бъдат носени от вашето второ, дори и трето дете. Ето защо органичните дрешки са и една добра инвестиция.

HTML код на статия

Автор: kidi


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар