Бамбукови щори


Естествена красота …

Натурална красота, качество и функционалност – това са думите, с които се представят бамбуковите щори пред всички нас. Фабрика за щори “Камакс” предлага богата колекция от цветове и материали, представени на нашия пазар. Изработени са от прецизно вплетените дървени ивици, бамбуковите щори придават неповторим уют и топлота. Това е един от начините идеално да покриете вашите прозорци, като създавате една добра завършеност на помещението. Бамбуковите щори са добра възможност за онези, които искат да съчетаят красота и функционалност във всяко помещение. Те могат да бъдат модифицирани и направени, така че да сте сигурни, че ще бъдат подходящи за всякакви видове на прозорци.
Подходящи са като вариант  както за класическия, така и за модерния интериор.

Бамбукът е естествен водоустойчив материал. Той е екологично чист продукт, който е здрав, издръжлив и траен, освен това е с гладка повърхност и естествени цветове. Бамбукът е най-природосъобразното растение в света. Той е от семейството на тревите, има кратък цикъл на израстване, възстановява се бързо, а това помага в борбата с изсичането на горите.
Тези щори са изключително качествен натурален продукт, който е и лесен за почистване.  С тези щори се създава т. нар. “Screen effect”  –  ограничават слънчевата светлина като я разсейват и не я пропускат директно, но запазват помещението светло.  Бамбуковите щори не избеляват от слънцето и  имат различна светлопропускливост и плътност.
Можете да избирате между 30 десена висококачествени естествени материали и два модела на събиране –  като руло щора или като римска щора. Тези щори дават един уникален топъл и специфичен екзотичен облик на стаята. Фирма “Камакс” предлага два варианта на щори.
Бамбукови щори модел Ейша. Модел Ейша се управлява чрез корда, като при събиране бамбука се навива на руло около долния профил.
Бамбукови щори модел Феба. Този модел се управлява чрез корда, като при събиране на щората бамбука се надипля (като римска щора).
Тези щори всъщност много приличат на традиционните алуминиеви щори с разликата, че ламелите са от бамбукови плоскости. Този продукт е за хора с изискан вкус, които обичат да акцентират с внимателно подбрани детайли и аксесоари в техния интериор.
Бамбукът в съвременният свят има много приложения за производството на книги, храна, хартия, мебели, строителен материал и др. Съществуват повече от 400 сорта бамбук, който предимно вирее в Китай.
Много хора го отглеждат и в саксии, защото е красив и лесен за поддържане, а освен това съществува поверие, че носи късмет и пари в дома.

HTML код на статия

Автор: kamax


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар