Вашият хороскоп за 2010 година

НАЙ-ТОЧНАТА ПРОГНОЗА

Моят сайт www.SuperAstro.net се занимава само с индивидуална астрология. Защото, строго погледнато, групова астрология НЯМА. Така или иначе повечето хора се увличат точно по тази групова или, ако щете, медийната астрология, която си е чиста проба лъже- астрология…

Обаче! Живеем в условията на пазарна икономика, а един от най- важните закони на тази икономика е законът за търсенето и предлагането. Казано другояче, щом в някой сектор на обществения или стопанския живот възникне търсене, то трябва да бъде  задоволено. Само този закон оправдава съществуването на така наречената вулгарна (или групова) астрология, с която боравят медиите.

И така, появиха се вече доста прогнози за 2010 година и след като разгледах повечето от тях, аз съм склонен да се съглася с тази:

Новата 2010 година ще премине под знака на Тигъра. Тя обещава да бъде много интересна: сериозни промени ще засегнат всички сфери от живота на хората.

За Овните 2010 година ще премине незабелязано – тя ще бъде логично продължение на събитията, които са се извършвали по-рано. Но тази година ще бъде по-сполучлива, при условие, че Овните проявят такива качества като търпение и самодисциплина и сами се борят за реализирането на целите си. Много успешни през новата година ще бъдат бизнес пътуванията и пътешествията. Личният живот обещава де бъде спокоен и приятен. Дори най-безнадеждните романтични отношения ще се разрешат идеално.

Представителите на Телеца в годината на Тигъра ще бъдат заети с домакински и семейни дела, а също така с изясняване на отношенията си с роднините. Те трябва да се постараят да възобновят изгубените роднински връзки, да заздравят отношенията си с родителите. Това ще повлияе не само на тяхното емоционално състояние, но и на работата им. Тези Телци, които искат да започнат живота си от „нулата”, накрая ще успеят да осъществят това свое желание. Началото на 2010 година е благодатно за нови начинания. Всичко, което те замислят през този период, ще им донесе успех.

На Близнаците ще се наложи да обуздаят своята активност и по-дълбоко да се потопят в чувствата си. Новите им контакти ще бъдат малко – дори и тези, които са свързани с бизнеса. Пътуванията също няма да бъдат много и при това не винаги успешни. Но Близнаците няма да се чувстват зле – те ще успеят да открият удоволствието в тази временна изолация. Кариерата им ще се развива успешно, макар и без видим пробив напред, тя ще остане стабилна. Личният им живот също ще бъде по-успешен в сравнение с предходната година. Любовните им отношения ще се заздравят и подобрят. Някои Близнаци отново ще повярват в приказките.

През 2010 година Раците ще имат парични загуби. Затова те трябва да бъдат много внимателни със своя бюджет. Загубите ще бъдат свързани с приятни покупки – за дома, за семейството и т. н. Раците ще се заинтересуват през новата година от здравословния начин на живот: те ще започнат диета, ще се погрижат за своята фигура и тегло. Ако в края на 2009 година са страдали от някакво заболяване, през 2010 ще се избавят от него. Работните въпроси ще се решават без особени проблеми. Ракът ще има нови възможности за израстване и повишаване на заплатата. Що се отнася до личния му живот, той ще протича мирно и тихо.

На неуморния Лъв ще му бъде доста трудно през годината на Тигъра. Но вятърът на промяната ще се усеща във въздуха и нещата постепенно ще се нареждат. Ще се появят нови шансове за реализиране на собствените таланти. Много Лъвове ще искат да променят своя външен вид. Те не трябва да се противопоставят на това свое желание. Не са изключени и щастливите случайности: от успешни запознанства до печалби от лотарията. В личния си живот Лъвът ще бъде заобиколен от много обожатели. Дамите могат да започнат връзка с мъж, който е много по-възрастен от тях, но който ще им помогне да се издигнат и станат по-влиятелни.

Девите са подложени на опасността да се нагърбят с твърде много задължения през 2010 година. Те трябва да се постараят да избегнат това, тъй като няма да спечелят твърде много пари, а ще изгубят много време. Във всичко останало годината ще бъде успешна. Те ще имат шанса да си сменят жилището, да си купят нови мебели, да направят ремонт. Поради голямото натоварване на работното място могат да възникнат конфликти в семейството. Съществува голяма вероятност неомъжените Деви да се омъжат или да срещнат своя бъдещ съпруг.

2010 година ще изиска от Везните да подредят своите планове и проекти. Всичко, с което те ще се занимават, трябва да бъде добре обмислено – само в този случай ще се постигне грандиозен успех. Годината на Тигъра ще помогне на Везните да променят живота си: да създадат нови бизнес връзки, да се издигнат служебно и т. н. Везните ще пътуват много и ще направят големи покупки. Ако 2009 година е била трудна и им се е налагало да работят много, през 2010 те само ще берат реколтата. В личния им живот всичко ще бъде благополучно, само че те не трябва да бързат с официалното регистриране на отношенията си.

През 2010 Скорпионите ще се занимават с едно важно нещо: ще изкарват пари. Те имат всички шансове за успех в това начинание. Интервалът от февруари до ноември е най-успешният период за получаването на печалба. Съществува и голям риск те да изгубят спестяванията си, ако не претеглят всички алтернативи и не обмислят инвестициите си. Скорпионите ще имат и романтични преживявания, но те няма да бъдат обвързващи. Главното е, че тези отношения ще им донесат много радост!

За хората, родини под знака на Стрелеца, новата година ще бъде великолепна. Тя е подходяща за получаване на ново образование, духовно развитие, за всичко, за което преди не са имали време. Но те не трябва да предприемат обучение в чужбина – пътуванията през 2010 ще бъдат съпроводени с много проблеми. Личният им живот като цяло ще бъде щастлив, с изключение на редките моменти на огорчения. През ноември 2010 всичко ще се нареди и те ще започнат нови отношения с любимия си човек.

За представителите на зодията Козирог съществува голямата вероятност през 2010 да сменят своята работа – с по-високо платена и по-приятна. За някои тази смяна ще означава и ново служебно израстване. През цялата година те трябва да се стараят да натрупат повече пари, които ще им бъдат необходими по-нататък. В личния им живот също ще има промени. Те или ще трябва да се разделят с партньора си, или да създадат нови правила за съвместния си живот.

Ако през 2009 година във всички сфери от живота на Водолея е имало промени, то 2010 ще бъде тяхното логическо продължение. През тази година представителите на този зодиакален знак ще могат да променят социалната си роля: например да започнат да се занимават с политика или със собствен бизнес. Въпреки трудностите, те ще пожънат успех. Ако не са решили да сменят работата си, те могат да се издигнат с едно стъпало по-високо. В личния им живот 2010 ще бъде година на победите. Ако не бързат и не проявяват явно нетърпение, те ще завоюват любовта на всеки един симпатичен партньор.

Рибите, които през 2009 година доста се изпотиха, за да постигнат добри резултати, през 2010 ще могат малко да се отпуснат: всичко, за което са мечтали, ще се реализира. Но успехът, парите и признанието ще станат за тях реалност, само ако те са анализирали добре своите постижения и планове. Личният им живот също ще бъде успешен: самотните Риби ще срещнат своята половинка, а тези, които вече са я намерили, ще потърсят щастието си в брака. Особено удачен за сватба е пролетният период.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

HTML код на статия

Автор: apostol


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 1.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Вашият хороскоп за 2010 година, 1.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар