Дизайн и функции ръка за ръка

НАЙ-НОВИЯТ,  МОДЕРНИЯТ сайт за обяви!

SDELKITE.COM

Сделките.ком е сайт от ново поколение. С неговият уникален дизaйн, той вече привлича множество потребители.

А какво можете да правите, ако сте потребител там? Ами всичко е ясно – да публикувате вашата обява, независимо какво точно искате да “обявите”.

Сайтът разполага с 240 категории разделени в 24 групи. Това са: услуги,строителство,обучение,авто,имоти,заведения, работа,туризъм,запознанства,компютри,gsm-и,електроника, за дома,за децата,животни,спорт,здраве и красота,козметика, транспорт,бизнес,градинарство,бижута,парфюми и други.

Обяви (сделки) могат да се публикуват дори и без да сте регистрирани, което съществено улеснява работата по бързо “пускане” на множество обяви! Но въпреки това е хубаво да се регистрирате, защото по споменатият по-горе начин на публикуване, нямате права над обявите си и не можете да ги редактирате! Също така регистрираните потребители имат и “ЛЮБИМИ СДЕЛКИ”, който можете да попълвате със обяви които ви харесват!

Сайта предлага възможност за търсене по категории или групи,по град на обявите и също така и по въведена от вас дума/и. Улеснен е начинът за преглеждане на категориите с обяви, чрез избирането им от винаги стоящото от дясно меню. Много интересна функция има така нар. “облаче”, в долната част на сайта,където се визуализират всички търсени напоследък думи! Тази функция позволява да се проследят най-търсените неща в конкретният момент!

Като цяло сайтът http://www.sdelkite.com е една от интересните новости в интернет пространството, напоследък! Убедете се сами в неговата улеснена функционалност и красотата на дизайна му!

HTML код на статия

Автор: mimisoffice


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Дизайн и функции ръка за ръка, 6.0 out of 6 based on 1 rating

1 коментар по “Дизайн и функции ръка за ръка”

  1. Наистина изглежда интересно и различно.

Напиши коментар