Електронен магазин Bebochko.com

Предполагам, че на всеки му се е случвало не един и два пъти да си хареса някоя блуза на витрината на магазин. Като пробва своя размер обаче, с недоволство установява, че или е прекалено къса, или ръкавите са тесни, или не може да я закопчее. Ако все пак има късмет да му стане след прането вкъщи се натъква на нов проблем – блузата или е сменила размера си или е сменила цвета си. На етикета пише Made in China. За съжаление това ни се случва постоянно и не само с дрехите. Търсите играчка за детето си – намирате китайско производство, търсите си електроуред – отново произведено в Китай, обувки – китайски, чанта или раница – китайски и т.н.  Днес дори четем, че нашите пушачи пушат български цигари, произведени в Китай. Дори и да търсиш българска стока, в много от случаите се оказва невъзможна мисия. Българското производство просто принудително бива изтласкано от пазара или с последни сили се бори да оцелее. Това нахлуване на китайския внос не е проблем само за нашата страна, а и за много други държави по цял свят.

За жалост затварянето на много от родните предприятия и обедняването в последните години принуди голяма част от населението ни да се задоволява с цената, а с това и с качеството, което предлагат вносните стоки. Но дали по-евтиното е по-качествено и по-безопасно? Дали си заслужава да пестим от цената за сметка на здравето си? Всеки, който разполага с достъп до интернет може да открие доказателства и опровержения за всичко казано до тук и сам да  направи своя избор.

За съжаление все повече от родните производители са заплашени от фалит и прекратяване на дейността си. Други, които успяват да оцелеят сред това море от чуждестранни стоки, предпочитат да работят с други държави и изнасят продукцията си там, където тя е по-ценена.  Така българският купувач просто е принуден да си купи стока, на чийто етикет пише Произнедено в Китай. По този начин и той става част от омагьосания кръг, в който се въртят българските производители, които все още не искат да се предадат на тази добре смазана машина.

В наши дни интернет замества голяма част от всекидневието ни. Чрез интернет можем да разговаряме с приятели, да се осведомим за новините в страната и извън нея, да разгледаме албума на приятел от другия край на планетата. Чрез интернет можем да пазаруваме, без дори да се налага да ставаме от фотьойла. Но пазаруването чрез интернет донякъде крие и риск. Не винаги доставената стока е с качеството, което сме очаквали.

Нашият онлайн магазин Bebochko.com работи само с български производители. В него можете да намерите разнообразие от детски и бебешки дрехи. Те са направени от висококачествени материали и са от 100% памук. Това ги прави безопасни и удобни за вашето дете. Размерите на моделчетата са по българските стандарти за детски дрехи. Доставката на дрехите става направо до вашия дом или офис, така че вие можете да определите къде и кога е най-удобно да стане това. Също така вие можете да направите поръчка за дадено моделче или нестандартен размер и ние ще се опитаме да открием производител, който да удоволетвори желанието ви. Това става само с изпращане на един имейл до нас. Хората, работещи в електронен магазин Bebochko.com се стремят да доставят радост и удобство на децата и спокойствие на техните родители. Защото всички искаме най-доброто за нашите бебочковци!

Българските фирми, с които работим са си поставили за цел да ни докажат, че Произведено в България все още има. Надяваме се те да стават все повече, а не по-малко. До голяма степен всички ние сме обвързани с това.

Родното производство се нуждае от помощ. Ние му подаваме ръка – направете го и Вие!

HTML код на статия

Автор: zvety


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар