Заложни къщи Доверие – Ние сме различни

Заложни къщи Доверие е дружество с над 15 години опит в кредитиренето срещу залог. В момента сме втората по големина верига от заложни къщи в България с мрежа от офиси в градовете Стара Загора, Видин, Пазарджик, Казанлък, Велинград и Пещера. Девизът на Заложни къщи Доверие, която ние служителите всеки ден се стремим да оправдаем е „Ние сме различни”. Но какво наистина ни отличава от останалите участници на пазара на кредитирането срещу залог?

На първо място това, че строго спазваме законовите разпоредби. Дружеството се гордее, че отговаря на многобройните изисквания поставени от Наредбата за дейността на заложните къщи и притежава всички необходими удосоверения и сертификати за да развива дейността си.

На второ място е страмежът ни да реабилитираме заложните къщи в очите на обикновения българин. През годините на безконтролно развитие на този бизнес от страна на държавата много хора с криминално минало и поведение унищожиха доверието в заложните къщи като възможност за бързо и дискретно кредитиране. Измамите, злоупотребите, криминалните прояви станаха синоним на заложна къща, като се сложи петно върху труда на пожелалите да развиват този бизнес в страната. Именно поради тази причина ние открито показваме лицето си, бизнеса си, условията, при които го развиваме и се стремим чрез статии в интернет и медиите да покажем, че в този бизнес може да се говори за честност и добри търговски практики. Част от кампанията ни за популяризирене на дейността ни е създаването на фирмен сайт, фейсбук профил и блог, в които на максимално достъпен език сме се постарали да обясним философията на заложната къща и защо няма нищо срамно в това да се възползваш от експресен кредит срещу вещи с малка полезност за собственика си.

Открито се противопоставяме на всеки опит от страна на медиите да трупат рейтинг на гърба на заложните къщи. Всеки път, когато лихвар, развиващ дейност в разрез със закона, без да има удостоверения, лицензи, дори без да има название „заложна къща” в името на фирмата си бъде заловен медиите гръмват със заглавия описващи как е разбита престъпна схема в заложна къща. Това за нас, като представители на този бранш е обидно и не смятаме, че заради неграмотността на някой журналист, неможещ да направи разлика между работеща законно заложна къща и частен лихвар, следва да страда цял бранш, който в момента е единственият вариант за много българи неотговарящи на кредитните изисквания на банките.

Гордеем се, че сме сред новаторите в бранша, чрез въвеждането на електронна търговия и най-големия онлайн магазин за стоки втора употреба с ежедневно обновяван асортимент и най-добри цени. За пръв път в България Заложни къщи Доверие предлага франчайзинг на заложна къща, като със собствен щанд участвахме на провелото се на 26-27 ноември в НДК Франчайзинг експо 2010, като предлагаме два франчайз пакета, в зависимост от желанията и възможностие на нашия партньор.

Накрая, но не на последно място е политиката ни по откриване на офиси. За да гарантираме в максимална степен практиката ни на откритост и прозрачност ние избираме за локации на своите заложни къщи максимално посещавани  места, с млади, комуникативни и образовани служители, в просторни и светли офиси, които веднъж завинаги да променят представата за заложните къщи като тъмни,  закътани помещения с криминалнопроявени типове, които имат за единствена цел да измамят влезлия при тях от нужда клиент. Именно поради тези си характеристики, които ни различават от останалите фирми предлагащи кредитиране срещу  обезпечение Заложни къщи Доверие могат смело да защитят мотото си „Ние сме различни”.

HTML код на статия

Автор: Lazar Belev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 3.5 от 6 звезди. (от 2 гласа)
Заложни къщи Доверие - Ние сме различни, 3.5 out of 6 based on 2 ratings

Напиши коментар