Зимни детски дрехи, какво да облечете на вашето бебе през зимните месеци

Навън е студено, и как обличате детето  си за игра и сън е важно по време на зимните месеци. През зимата, бебетата се нуждаят приблизително от същия брой  бебешки дрехи както възрастните за да се чувстват комфортно и защитени както навън така и у дома. Способността на бебето да регулира температурата на тялото не е добре развита, така че трябва да се обърне специално внимание на начина, по който са облечени както и с какви детски дрехи.

Бебе на което му студено може да нервничи, но не може да се оплаче, ако му е прекалено топло. Петна по кожата или бледи бузи може да бъде признак, че на бебето му е студено. Ако вратлето  е влажно от пот или бузите са розови, бебето е много облечено.

За малки бебета,  памучните бодита поддържат крачетата топли също  са удобни и за смяна на памперсите. За да е удобно обличането на бебето както и смяната на памперса бодито трябва да се разкопчава от крачетата до вратлето. Бодито непозволява да се оголи кръсчето, както ако сме облекли детето с детски дрехи от две части.

Чувалчетата за спане са много удобни са спане, така бебето неможе да изрита завивката и да се отвие.

Какви детски дрехи за облечем когато извеждаме бебето навън?

Ако изкарвате бебето на открито през зимата, сложете плетена или поларена шапка, облечете плетен пуловер или ескимос за бебета над вътрешните дрехи. Увийте бебето в мека памучна пелена или одеялце. След това увийте бебето в допълнително одеало което да го топли допълнително и предпазва.

Когато  ще пътувате с кола обличайте подходящи бебешки дрехи, незабравяйте че трябва да можете да го закопчаете в столчето с коланите. Ескимоса трябва да е с устойчив на вятър и водоустойчив външен слой а вътрешния слой трябва да е пухкав за да изолира. Топлото одеало може да е повече необходимо ако е много студено навън.

Ако сте в помещение, като търговски център в продължение на дълго време, съблечете ескимоса на бебето или махнете завивките за да не прегреете бебето  и да се изпоти. Дрехи, които са влажни няма да топлят, когато излезете отново навън.

Подходящи дрехи за всеки сезон са вашите бебета и деца може да намерите онлайн на адрес http://www.mamaiaz.eu

HTML код на статия

Автор: mamaiaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар