Как да намираме евтини самолетни билети?

В днешно време е изключително лесно да си купиш евтини самолетни билети . Ако направите справка ще видите, че различните билети в една и съща дестинация  и за една и съща дата, са с коренно различни цени. Някои самолетни билети са много евтини, поради няколко причини. Първо на пазара е пълно с нискотарифни авиолинии, които предлагат стотици полети дневно. Второ може да използвате чартърните полети на стандартните авиолинии и при тях цените са доста евтини. Най-големите световни авиолинии постоянно предлагат промоции, така че ако следите сайтовете им внимателно, може и чрез тях да си намерите евтини самолетни билети.

Най-популярни на пазара са нискотарифните авиокомпании. Понякога при тях цените са толкова евтини, че човек трудно би повярвал дали това наистина са реални цени.

Тези авиокомпании икономисват от разходите за полетите и точно за това цените на самолетните билети са толкова ниски.  Икономиите са във всякакви аспекти – от по-малко офиси и персонал, до храната в самолет,  престоя на летището е сведен до минимум и се пести от такси,   използват се по-нови самолет , на които не им се налага да ги ремонтират често и много други начини за икономисване на пари.

Самолетите в много случаи са доста по-нови и модерни от тези на стандартните авиолинии. Също така може да спестите такса обслужване, ако си поръчате билета от Интернет. Единствения минус при покупката на евтини самолетни билети е, че понякога се налага да заплатите допълнително такса за багаж и за храната в самолета.

Проверете сами в сайтовете за евтини самолетни билети и резервирайте вашите полети. Надявам се статията ви е била полезна  !

HTML код на статия

Автор: travelbg


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

1 коментар по “Как да намираме евтини самолетни билети?”

  1. bileti каза:

    Не е чак изключително лесно да се купят най-малкото защото има голямо значение от къде и за къде се купуват. А освен това има и различни букинг агенции за Европа и Сащ

Напиши коментар