Лаптопи втора ръка

СТК- надеждният парнтьор.

СТК-Корп ЕООД с адресна регстрация: София 1309 е вносител на ИТ техника втора употреба. Главните продукти са Компютри, Монитори и лаптопи. Тези лаптопи, компютри и монитори втора ръка са от Европейски компании, Банки, Държавни учреждения, Здравни заведения.

Фирмата рециклира, обновява ИТ техниката втора употреба. Преди обратното пускане на пазара, тези компютри, монитори и лаптопи втора ръка се тестват за тяхната техническа годност и здраве безопасност на потребителя. Така фирмата доставя високо качество на сигурност у клиентите при работата на предлаганите втора употреба продукти.

В началото на месец Юни фирмата получи поредната доставка лаптопи втора употреба. Дългото чакане от наша страна и от страна на клиентите се оправда. Лаптопите бяха с изключително запазен вид, нямаше и най-малка следа от употреба по клавиатурите (бежови, с големи и меки бутони страшно удобни за бързо писане), дисплеите и пластмасовият корпус, на който обикновено седят китките. Батериите произведени в Япония държаха близо 4 часа при 90% от лаптопите, останалите държаха около 3 часа. Клиентите се радваха на изключителното качество на Немска изработка на Fujitsu Siemens лаптопи.

За повече информация за цени модели можете да посетите сайтът на фирма СТК-Корп ЕООД за лаптопи втора ръка – Subincho.com

Благодаря Ви за прочитането на статията.

HTML код на статия

Автор: subysubevmax


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар