Монитори втора ръка

Скоро получихме нов внос на монитори втора ръка от Германска компания. Те са изключително запазени, малко използвани с перфектен външен вид. Професионален клас за работа с графики, мултимедия и дизайн. Времето за реакция им е достатъчно бързо и за хората, които обичат да играят на игри.

Професионалните монитори са два вида. Едните са HP L1965 със S-MVA матрица, 6ms време за реакция G2G, 19 инчови. Стойката им е много функционална, освен стандартните възможности за наместване има и пивот ситема- движение на екрана около оста си. Ъгъл на виждане 178/178, които са достатъчни за наблюдение на картината от всички посоки без изкривяване на изображението. Входовете са 2 DVI, като за допълнително удобство и комфорт при работата производителите са сложили и USB хъб.  Цветовете са 16,77м, от панела за регулиране на настройките на екрана има няколко възможности за настройка: RGB, SRGB, Цветна температура и по усмотрение на потребителя. Нашата фирма СТК-Корп ЕООД с фирмен уеб сайт Subincho.com, продава тази техника да много ниски цени: от 235лв. с 6 месечна гаранция.

Другият вид монитори е Fujitsu Siemens, модел P20-2. Те са изработени от производителя с S-PVA матрица. Този вид матрици имат най-добър и наситен черен цвят. Цветовете са 16,77м като в менюто могат да се настройват по RGB, SRGB, Цветна температура или по нуждите на потребителя по отделно всички цветове.  Те се 20 инчови с резолюция от 1600х1200. Те разполагат и с интерполация, което означава че могат да се ползват и на по малки резолюции.

Допълнителна информация относно предлаганите от нашата фирма СТК-Корп ЕООД монитори втора ръка – тук.

HTML код на статия

Автор: subysubevmax


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар