Награда за ganbox.com от БГСайт 2010

1 място в категория личен сайт при гласуване на публикатаИзключително ми е приятно да съобщя на феновете на сайта, че ganbox.com печели награда в 11-тото издание на най-престижния у нас уеб конкурс за най-добър сайт.
Сайтът ganbox.com спечели 1-място в категория „личен блог/сайт“ при гласуване на публиката. Ето страница с победителите във всички категории.

Събитието беше добре организирано. Бяха раздадени награди в 16 категории, като във всяка има награда на журито и награда на публиката. Независимо от големия брой награди, церемонията протече бързо и без излишни официалности. Наградата за ganbox.com беше връчена от писателката Ваня Щерева и получена лично от мен. Това, което казах на сцената ще напиша и тук:

Искам да благодаря на всички, който гласуваха за сайта ganbox.com! Приятно съм изненадан от десетките писма с пожелания за успех в конкурса и за бъдещо развитие на сайта.

ganbox.com ще продължава да пише експертни статии на тема SEO оптимизация, уеб програмиране и уеб дизайн. Целта ни е да помагаме сайтовете да стават по-добри: по-популярни, по-лесни за използване и по-бързи.

За коментари по темата може да пишеш на стената на фен страницата във Фейсбук.

Благодаря!

Връчване на наградата на БГСайт 2010 за ganbox.com

На снимката: Ваня Щерева връчва наградата на gan (снимката е от албум на Justine Toms от Facebook)

Брой разглеждания на тази статия: 2659

HTML код на статия

Автор: gan


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Коментарите тук са спрени