На море в България

Ето, че отново скоро ще е лято и е време да се замислим, и за това къде ще почиваме. В българското интернет пространство вече има много сайтове с оферти за екскурзии и почивки на море не само в България, но и в Турция и Гърция. Българският турист има не малък избор. Всяка от трите държави има своите плюсове и минуси. Турция вече има слава на страната с най-изгодните почивки, но не и качествено обслужване. Гърция се намира в другата крайност –високи цени, високо качество. А някъде по средата си остава България. Тук избора е много голям, човек може да отиде за няколко седмици на къмпинг или за няколко дни в пет звезден хотел. Дори и скъпите хотели нямат много високи цени в началото на сезона. България има и друг голям плюс – не трябва да се съобразяваме с чужда култура и да ни говорят на непознат език. И така, от къде да започнем при избирането на лятната ни почивка в България. Най-добре от интернет сайт с много оферти за почивки и екскурзии на море, за да имаме избор и да можем да сравним различните оферти. След като избора за дестинация е направен, следващата стъпка е да съберем информация за мястото, на което отиваме. Добре е да знаем, какви забележителности има наоколо, какво можем да посетим в близките градове и друга информация, която може да ни е полезна по време на пребиването ни там.

Може да използваме интернет сайта, който ни дава възможност да си създаваме списъци и да запазваме информация, за това – Какво искаме да направим преди да тръгне, по време на пътуването и след него.

Разбира се едно от най-важните неща е, когато се върнем от лятната ни почивка да имаме възможност да запазим някъде нашите снимки, видео и разкази. Това отново може да се случи на Интернет сайт. Това също е най-лесния начин да споделите информацията си с приятели.

Май, вече имате достатъчно информация, как да подготвите лятното си пътуване, остава само да го направите и да го изживеете!

Иван Динков
Управител
ТРИПИ.БГ ООД

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар