По-скъп ли е един електронен самолетен билет?

Поради натовареното и забързано ежедневие все повече фирми и сайтове предлагат т. нар. “one click” услуги. Една от тях е продажбата на електронни билети. Ние от Check.BG ще се опитаме съвсем накратко да Ви обясним какви са предимствата да резервирате и закупите електронен самолетен билет.

КОГА можем да резервираме? Резервацията може да стане в удобно за Вас време. Това Ви пести време, защото сме се погрижили информацията да достигне моментално в базата данни на авиокомпанията, с която сте решили да пътувате. Можете да резервирате електронен билет както за традиционните, така и за нискобюджетните или по-известни като low cost авиолинии.

КОЛКО струва? Електронният билет не е по-скъп. Напротив – струва единствено и само цената на съответния самолетен билет, обявен от авикомпанията. В някои случаи дори е по-евтин от традиционните хартиени самолетни билети. Ние от Check.BG сме се погрижили да имате право на избор, затова Ви предлагаме 24 часов достъп до цените на всички водещи авиолинии.

КАК можем да резервираме и закупим електронен самолетен билет? Където и да се намирате, от всеки компютър с достъп до глобалната мрежа можете да направите Вашата резервация. Самолетния билет можете да платите по удобен за Вас начин – с превод по сметка, както и с кредитна или дебитна карта.

КЪДЕ се “съхранява”? Електронният самолетен билет е изключително надежден. Не е на хартиен носител, и не може да бъде изгубен. Съхранява се в базата данни на авиокомпанията. Срещу резервацията получавате уникален номер, а при покупка – самия номер на билета. На летището е нужно само да представите своя международен паспорт или лична карта, с което се чекирате за резервирания от Вас полет .

Чрез Check. BG можете да закупите сигурни и евтини самолетни билети!

Усмивка от Check.BG!

Ако четете този текст, сте двойно по-благословени, защото не принадлежите към онези два милиарда души по света, които не могат да четат.

Check. BG Ви желае приятен полет!

HTML код на статия

Автор: inscriber


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар