Романтични хотели Варна

Няма българин, който да не очаква с желание лятото, голямата отпуска и почивката на морето. Повечето хора предпочитат курортите и малките курортни градчета по Черноморието, подминавайки двата големи града – Варна и Бургас. Създавайки нашия голям портален уебсайт за хотели в България – www.BgTraveller.com, ние открихме, че има голям брой малки и чаровни хотели във Варна, където също е възможно да изкарате една прекрасна романтична ваканция в уединение, спокойствие, домашен уют и същевременно висок градски комфорт.

Всички тези хотели публикувахме на отделна страница – Романтични хотели във Варна. Тук ще откриете както хотели близо до центъра и красивата Морска градина, така и обекти за настаняване в периферията на морската столица – квартал Виница например. Всеки един от тях е идеален избор за един романтичен уикенд с любимия човек или по-дълга ваканция на морето.

Предимството на Варна пред останалите черноморски дестинации е в това, че може да се насладите на интензивен нощен живот в клубове за всички вкусове, а не само чалга кръчми, които преобладават в по-малките морски градове и курорти. Може да разгледате богатата колекция на Археологическия музей, в който са изложени най-старите златни накити в Европа от уникалния Варненски халколитен некропол, да отидете на театър или опера, да видите останките от големия древен град Одесос, да вечеряте в елегантни ресторанти, да пиете кафето си сутрин в приятните крайморско кафенета, наслаждавайки се на прекрасната панорама над морето и големите кораби, които пристигат и отплават от Варненското пристанище.

HTML код на статия

Автор: lesedar


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар