Светли, чисти и подредени жилища се продават по-лесно

Продажбата на жилище е сериозна дейност. Това е място, което предстои да бъде внимателно огледано и преценено от бъдещия купувач. За да може всичко да мине добре и да представите имота си по най-добрия начин, трябва да спазите няколко правила.
Първо – жилището ви трябва да бъде добре осветено. Ако осветлението, с което разполагате не е достатъчно – направете ремонт в тази област. Това е едно от основните неща, с които трябва да се съобразите. Една полутъмна къща няма да остави добри впечатления у бъдещите купувачи. Ако огледът е пред деня – погрижете се за прозорците да са чисти и непокрити.
Правило номер 2 – миризми. Огромно въздействие може да се окаже, чрез миризмите в един дом. Сигурно сте чували, че ароматът на прясно изпечен хляб продава. Ако не сте добри в това, просто отстранете неприятните миризми в дома. Хубаво е жилището да има лек характерен аромат, но в никакъв случай нещо натрапчиво.
Третото нещо, на което трябва да обърнете внимание е екстериора. Дори и когато продавате апартамент – външната среда е от голямо значение. Това създава първото впечатление у купувача, а то често е най-силно.
Избягвайте странни цветове на стени и мебели в дома си, ако смятате да го продавате. Заложете на по-неутрални цветове.
Последното нещо, за което трябва да внимавате, ако искате да продадете бързо имота си, е да няма очевидни ремонти при огледите. Това създава впечатление за бъдещи промени и води към несигурност.

HTML код на статия

Автор: consultestates


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар