Хепи – най-голямата верига ресторанти в България

Happy Bar & Grill е верига от ресторанти в цяла България. Ресторант от тази верига има в Барселона, Испания. Първото заведение от тази верига е открито във Варна на Коледа през далечната 1994 г. То се нарича Хепи Моряшки бар и много бързо се превръща в любимия ресторант на варненци. Популярността на заведението расте толкова бързо, че през юли 1995 г. във Варна е открит втори ресторант Хепи Орбита, с който се поставя началото на веригата заведения Happy Bar & Grill.

Днес има общо 28 ресторанта Хепи – 27 от тях са в България, един функционира в Барселона. Това прави Хепи най-бързо и успешно развиващата се верига заведения в страната. Марката Хепи може да се похвали не само с най-многобройни ресторанти, но и с висок професионализъм, който обяснява големия брой доволни клиенти и бързите темпове на развитие на веригата. Всички Хепи ресторанти са разположени на централни места в големи градове, по магистрали и главни пътища, на най-важните точки из цялата страна. Това ключове местоположение на ресторантите цели клиентът да има достъп до любимия си ресторант навсякъде.

Многобройните клиенти на ресторанти Хепи са впечатлени от отличната кухня и първокласното обслужване. Името на веригата се превръща в синоним за храна от най-високо качество, бързо и коректно обслужване. Екип от млади и обучени сервитьорки се грижи за перфектното обслужване и задоволяването на всички капризи на клиентите. Заведенията от веригата Хепи са подходящи както за семейни, така и за фирмени сбирки, за лични празници и работни срещи.
Специфичният, специално подбран интериор правят ресторанти Хепи не просто едно обикновено място за хранене, но и място, където клиентите се чувстват комфортно и са щастливи. Хепи-атмосферата в ресторантите се подсилва от обилната светлина и многообразието от цветове. Всички заведения са декорирани в съответствие с един общ интериорен стил, а фокусът е поставен върху музикални ресторанти, неонови светлини, плакати и картини, които допълват обстановката по един уникален начин. Общото впечатление от ресторанти Хепи е непринудена атмосфера, удобство и Хепи-настроение.
Разнообразието е основен принцип при изготвянето на Хепи-менютата. Предлаганите ястия се обновяват на всеки шест месеца, като се взимат предвид препоръките на клиентите. В ресторанти Хепи можете да се насладите на уникални салати, предястия, основни ястия, пици, суши и десерти. Можете да се сигурни и спокойни, че ястията е менютата се приготвят от висококачествени пресни продукти в съответствие всички стандарти.

HTML код на статия

Автор: palbo


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар