Хотели в Златни пясъци

Златни пясъци е един от най-старите и красиви български морски курорти. Привлича туристи от много страни и е любима дестинация на поколения германски, руски и еврейски туристи. За българите Златни пясъци е символ на отлично място за почивка на море.

Символът на курорта Гранд Хотел Интернационал 5***** бе тотално реновиран преди няколко години и сега блести отново с лукс и комфорт за своите гости. Намира се на самия плаж и вече много години е знакова сграда за курорта. За Великденските празници през 2010 хотелът е подготвил специален пакет за своите гости.

Друг прекрасен хотел с много добри условия за почивка на море и лятна ваканция е Мелиа Гранд Ермитаж 5*****. Хотелът е разположен на хълм,  девствена природа и много зеленина го обграждат. Хотелът предлага изискан лукс и комфорт на изгодни цени. Предлага различни видове изхранвания, стандартните му цени са за полупансион – нощувка, закуска и вечеря, но има и опция за All inclusive.

Хотелите от веригата Грифид също са отлична възможност за настаняване и прекарване на почивката Ви на море в Златни пясъци.  Тя стопанисва и управлява хотелите в Златни пясьци – Клуб Хотел Болеро и Грифид хотел Арабела. Арабела е разположен на прекрасното пясьчно крайбрежие на Черно море, в курорт Златни пясьци,  като оживената тьрговска алея го разделя от елегантната плажна ивица.  Хотелският комплекс е осем етажа, с морско изложение и е разположен на 50 m от центьра на комплекса, на 50 m от тьрговския центьр, на 50 m от плажа и на 15 km от Варна.

HTML код на статия

Автор: radfesta


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар