Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори

Хоризонталните щори са едни от най-често използвания слънчезащитен продукт поради своята надежност и практичност. На пазара се предлагат голям брой от цветове, екстри и модели. Характерно за тях е превъзходното регулиране на светлината и видимостта, както и това, че са лесни за употреба. Алуминиевите хоризонталните щори са се превърнали в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки интериор.
Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм, цветното им лаково покритие гарантира безпроблемна употреба с години наред. Фабрика за щори “Камакс” предлага прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали, което им дава вечна гаранция. Алуминиевите щори са няколко вида:

– Хоризонтални щори Между стъкло

Хоризонталните щори модел “между стъкло” са подходящи за монтаж на двукатна дървена дограма. Щората застава между двете крила на прозореца, като по този начин осигурява пълна защита от слънчеви лъчи и видимост. И най-важното – алуминиевите ламели са надежно защитени от физическо нараняване и замърсяване.
Чрез малък отвор управляващите механизми се показват пред крилото, т.е. за да управлявате щората не е необходимо да отваряте прозореца.

– Хоризонтални щори Пред стъкло

Всички алуминиеви щори могат да бъдат изработени в зависимост от индивидуалните Ви изисквания. Като производител имаме възможност да ви предложим многообразие от възможности за размера, формата и начина на закрепване на Вашите щори, включително и върху наклонени прозорци.
Хоризонталните щори модел “пред стъкло” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми са поставени в горния профил на щората.
Възможно е монтажа на щората да се извърши между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото) – предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката на крилото. Ако се цели основно оптимално затъмнение и пълен контрол на видимостта е по-добре да изберете щората да застъпва стъклодържачите.

Хоризонтални щори BlackOut. Нов модел от 2010 г. представен за първи път в България и произвеждан единствено от „КАМАКС“.

Хоризонталните щори модел Black Out са със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), така че при завъртане (затваряне) на щорите дупките се скриват. Резултатът е изключителен светлинен комфорт и изчистен, елегантен вид на щората.
Хоризонталните щори модел “пред стъкло Black Out” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Също са подходящи за всички видове дограма, витрини, преградни стени. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.
Възможно е монтажа на щората да се извърши между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото) – предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката на крилото. Ако се цели основно оптимално затъмнение и пълен контрол на видимостта е по-добре да изберете щората да застъпва стъклодържачите.

– Хоризонтални щори Ултимейт.

Проектирани и изработени според философията на Hunter Douglas за фин и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт. С широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата лента (дюс цветове, перфорирани, полиран алуминий, дървесна имитация, имитация на бамбук, шагрен) има изключително богат избор за всеки изискан вкус. В допълнение имате многообразие от възможности за формата и начина на закрепване на избраните от Вас щори, избор между ръчно или ел. задвижване с дистанционно.
Хоризонталните щори модел “Ultimate” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стени. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми са монтирани в горния профил на щората. И тук можете да изберете и ел.задвижване с дистанционно управление.

Хоризонтални щори Ултимейт Мегавю. НОВ продукт от 2010 г. представен за първи път в България и произвеждан единствено от „КАМАКС“.

Хоризонталните щори “Ултимейт Мегавю” са един от най-новите продукти в областта на вътрешните щори. Отличен е с награда за иновативен дизайн от международния панаир за щори и сенници Щутгарт 2009. Това е един нов начин на сглобяване на щорите, позволява приплъзването на ламелите така, че при отворена щора се получава по-голяма дистанция между ламелите (за повече светлина и по-добра видимост), а при затворена щора ламелите се застъпват с 40% повече (по-добро спиране на светлината и видимостта). Съчетаването на два близки цвята ламели създава неповторима визия.
Хоризонталните щори модел “Ултимейт Мегавю” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората. Можете да изберете и електрическо задвижване с дистанционно управление.

Хоризонтални щори Ултимейт BB24. Нов продукт от 2010 г. представен за първи път в България и произвеждан единствено от „КАМАКС“.

Хоризонталните щори “Ултимейт BB 24” са един от най-новите продукти в областта на вътрешните алуминиеви щори. Съчетават сигурноста и устойчивоста на алуминиевите щори с най-функционалното задвижване на плисе щорите – системата BB24. Тази система позволява да бъдат местени и горната и долната релса на щората, и да бъдат застопорявани във всяко едно положение по височината на прозореца. Завъртането на ламелите става с вграден в горната релса механизъм.
Хоризонталните щори модел “Ултимейт BB24” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.

Повече информация и съвети, както и най-нови промоции от фабрика за щори “Камакс”.

HTML код на статия

Автор: kamax


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар