Какво е Freelancer и как се печели?

Това е човек – свободно практикуващ своята професия. Това означава сам шеф на себе си. Какво имам в предвид? Това са хора, които не работят на договор, а кандидатстват по проекти за работа, за което има се заплаща разбира се.

2. В какво се състой работата?

Най-често предлагана е писане на статии, есета. Разбира се има работа за програмисти/писане на скриптове, създаване на web страници, .net, c/c++, Java, Perl/CGI, ASP, Delphi, Javascript, Python, Visual Basic, PHP, XML)/. Други: дизайн, архитектура, медия, инжинерингови проекти, продажби и маркетинг, флаш анимация, реклама, превод на текстове и много други. Общо взето почти всичко.

3. Как се става Freelancer?

Например посещавате този адреес: http://www.freelancer.com/affiliates/pamela11082/ и се регистрирате. Създавате приятен акаунт като описвате най-добрите си качества като например: работя бързо, изпълнявам проектите в срок, уверявам Ви ще след този проек ще търсите и в бъдеще мойте услуги и други. Описвате с какво се занимавате, в какво сте най-добър.

Заплащането варира от 30 $ до хиляди в зависимост от самия проект. И най-важното реазбира се е, че плащат. При всеки заплатен Ви проект от възложителя от сайта Ви удържат такса от 3 до 5 $, но това става при самото превеждане на парите Ви. Повярвайте ми струва си да опитате. Особено, ако имате свободно време. Използвайте го!

HTML код на статия

Автор: Rali Hristova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 2 гласа)
Какво е Freelancer и как се печели?, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Напиши коментар