Лесни пари от интернет

Как да печеля пари от вкъщи?

Един вид надомна работа и лесен начин за печелене на пари от интернет са така наречените PTC(paid-to-click) сайтове. Това са сайтове, които ви плащат за да гледате рекламите на различни рекламодатели. В зависимост от сайта и от това дали сте платен или неплатен потребител, сумата за изгледана реклама варира между $0.0002 и $0.02, а времето необходимо за изглеждането на рекламата, между 5 и 30 секунди. На пръв поглед това изглежда малко, но ключът към по-големите печалби се крие в рефералите.

Какво представляват рефералите?

Когато се регистрирате в даден PTC сайт, вие разполагате с така наречения реферален линк. Това е линк, който вие можете да изпратите на ваши приятели, познати или колеги и когато те се регистрират в сайта през вашия линк ви стават реферали. Така вие печелите пари и когато вашите приятели(реферали) си гледат техните реклами, без те да губят нищо от това. Сумата, която вие получавате от изгледана от ваш реферал реклама, също варира между $0.0002 и $0.02 в зависимост от сайта и това дали сте платен или неплатен потребител. Колкото повече реферали имате, толкова повече пари ще правите.

Какви видове PTC сайтове има?

PTC сайтовете биват 2 вида – “aurora” и “bux”. “Aurora” сайтовете са известни с това, че плащат по-малко на изгледана реклама от “bux” сайтовете, но за сметка на това са по-стабилни и сигурни. На реклама плащат между $0.0002 и $0.005, а на ден имат между 10 и 130 реклами.

“Bux” сайтовете плащат повече на изгледана реклама, но за сметка на това са по-несигурни и голяма част от тях(така наречените scam сайтове) не плащат. Те имат по-малко реклами на ден, между 3 и 10, а на реклама плащат между $0.008 и $0.02.

Как да разбера кои сайтове плащат и кои не?

Преди да се регистрирате в даден PTC сайт, прочетете неговите “Условия за ползване”(Terms of Service) и вижте дали плаща на всички членове(платени и неплатени). Има сайтове, които плащат само на потребителите, които са закупили някакво членство или са направили инвестиция под някаква форма.  Добре е да избягвате подобни сайтове. Вижте дали сайта има форум. Липсата на форум е лош знак. Наличието на форум обаче, не е гаранция, че сайта е надежден и плаща. Посетете форума и вижте дали има оплаквания от потребителите. Посетете раздела “Payment Proofs” и вижте от коя дата е последното плащане. Ако е от днес или от последните няколко дни е добре. Направете проучване в интернет и посетете големите PTC форуми за да видите дали има оплаквания от въпросния сайт.

Как ще си получа парите?

Събраните пари от PTC сайтовете се теглят в онлайн сметки. Обикновено най-използвани и разпространени са PayPal и AlertPay. От там можете да си ги изтеглите на дебитна или кредитна карта, или пък да си пазарувате бързо и лесно от интернет магазини като Ebay, Aukro и други(само с PayPal).  По-голямата част от PTC сайтовете имат минимална сума за теглене. Вие трябва да съберете, или надхвърлите, тази сума, за да може да изтеглите парите си. Обикновено тази сума при “aurora” сайтовете е по-малка, между $0.01 и $2. При “bux” сайтовете е по-голяма, поради факта, че парите се събират по-бързо – между $2 и $10.

За да получите повече информация и да видите кой е най-добрият PTC сайт, платил повече от $25,000,000 на своите потребители и съществуващ повече от 3 години, можете да посетите сайта ми – Лесни пари от интернет.

HTML код на статия

Автор: vremezapari


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар