Секс Магазин – Sex Shop – Денонощен секс шоп

В последните няколко години в България често се коментира дали хората са станали достатъчно разкрепостени, за да посещават sex shop, секс магазин, секс шоп или както и да го наречем, това винаги си остава място за забавление.
Секс шоп е място за забавление, място където всеки който е над 18 години може да влезе в усмивка и да излезе с още по-голяма усмивка. Странно е да видиш някой как влиза в секс магазин и притеснен се оглежда и чуди, сякаш е влезнал в сервиз за перални за първи път и му е много странно как тестват барабаните, които вече са отремонтирани. Да, така гледат някой хора, когато видят вибратор, на който са му поставени батериите и той започне сладострастно да се извива.
Разбира се никой не е длъжен да е “влизал и преди” в sex shop, никой не трябва да подскача, когато е в sex shop, но аз си мисля, че в нашето общество тепърва предстои времето, когато посещението на секс магазините ще започне да става нещо нормално и забавно и няма да е свързано с нещо срамно и скрито при жените или с някакъв проблем при мъжете.
Нека поговорим малко и за продуктите, които има в един секс магазин, за тези които не са били до сега в sex shop и тепърва им предстои “първото” влизане. В тази статия ще опиша разликите между вибратор и дилдо.
Най-познатия продукт, за който се сещате веднага, когато чуете секс шоп е може би вибратор. Каква е разликата между вибратор и дилдо?
Когато става въпрос за форма или материал, от който е изработена секс играчката, на практика няма абсолютно никаква разлика между дилдо и вибратор. И за двете се използват едни и същи материали. Разликата идва от там, че дилдото не вибрира, няма къде да му се поставят батерии и то да почне да подскача в неизвестни посоки.
Много често може да видите две играчки, абсолютно еднакви по външен вид, размери и материал, с единствената разлика, че едната може да вибрира, а другата не. Това е, нищо екзотично няма в дилдото. Ето няколко предложения за различните видове дилдо тук.
Чувал съм много коментари, в подкрепа и на единия и на другия вид, но си мисля, че всеки сам може да си избере точно това, от което има нужда. Аз мога да ви помогна само с видовете материал, от които се произвеждат тези чудесата на човешкия прогрес. Тук искам да отворя една скоба, че при разкопки на археолози, са намирани дилда още от времето на Римската империя. Тогава не са имали вибратори, защото техниката не е била достатъчно напреднала, но все пак са си имали дилдо.
Трите най-разпространени материали за производство на вибратори и дилдо са: силикон, латекс и кибер кожа.
Силиконът определено е най-продавания. Неговите предимства са много лесната поддръжка, на практика са вечни, има добър баланс на цена и качество, отсъствие на мирис, много близки до реалността.
Латексовите играчки са най-евтините. Те също са много лесни за поддръжка, евтини са, но не са толкова близки до това, към което се стремят, в сравнение с силиконовите играчки.
Последното изобретение в тази насока са секс играчките от кибер кожа. Този материал е толкова близък до истинския, че човек може да се обърка в един момент, кое държи, дали играчката или…
Кибер кожата (Cyber Skin) се използва и за изкуствени вагини, секс кукли. Вибраторите и куклите от кибер кожа си приличат по това, че са невероятно истински, особено първия път когато човек се докосне до тях му е трудно да повярва, че нещо такова е възможно да съществува.
Също така трябва да споменем, че се срещат и стъклени или пластмасови вибратори и дилдо, но за тях може да поговорим следващия път.
Може да разгледате всякакви секс артикули и еротично бельо тук!



HTML код на статия

Автор: sexshop18


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар