Germanwings разширява мрежата си от дестинации

GermanwingsGermanwings откри новата база си база в Хановер. Немската нискотарифна авиокомпания разположи там три самолета Airbus A320, които са съответно двадесет и осми, двадесети и девети и тридесети самолет, които се присъединяват към парка им. Превозвачът ще продава самолетни билети за полети от новата си база до дестинации в източна и южна Европа, включително Рим, Венеция, Барселона, Москва, Загреб, Дубровник, Виена и Будапеща.

Седалището на компанията е в Кьолн, и другите им основни самолетни бази, освен Хановер, са разположени в Кьолн и Щутгарт. Разполагат и с второстепенни бази на няколко други немски летища. Превозвачът предлага самолетни билети за полети до приблизително седемдесет дестинации в цяла Европа и Израел. От летище София немската авиолиния изпълнява полети до Лондон, Берлин, Дрезден, Кьолн, Лайпциг и Цюрих.

Germanwings е основана през 1997 година и приема настоящето си име пет години по-късно. От началото на 2009 година превозвачът е собственост изцяло на Lufthansa. Компанията обръща специално вниманието на сигурността на клиентите си и за техническата поддръжка на самолетите им се грижат едни от най-добрите инженери.  Персоналът на дружеството е изграден от висококвалифицирани професионалисти.

Компанията използва нискобюджетен модел на опериране, но услугите им са насочени както към обикновените пътуващи, така и към бизнес клиентите. Добре развитата мрежа от дестинации предлага удобни възможности за предвижване в рамките на континента, за малко време и без големи разходи.

HTML код на статия

Автор: tomasz.kaminski87


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар