Iberia стартира полети между Мадрид (Испания) и Кордоба (Аржентина)

самолетни билети IberiaАвиокомпания Iberia стартира нова ексклузивна услуга от Мадрид до Кордоба (втория по големина град в Аржентина). Със старта на тази услуга испанският национален превозвач ще се превърне в първата европейска авиокомпания, която предлага този маршрут на своите клиенти.

Първият полет Iberia между Мадрид и Кордоба ще се извърши при изцяло разпродадени самолетни билети. Очаква се близо 70 000 пътници да летят по маршрута, по време на първата година от дейността. С новите полети, Iberia би могла да увеличи общия брой на пътниците, които превозва между Испания и Аржентина всяка година до около 500 000.

Стартирането на тази нова услуга се очаква да донесе значителни ползи за Кордоба, Аржентина – втория по големина град след столицата, Буенос Айрес. Това ще улесни бизнес пътувания, туристическите авантюри и събирането на семейства с членове от двете страни на Атлантическия океан. Товарните отделения в самолетите на Iberia могат да бъдат допълнително полезни за развитието на експортните отношения между Кордоба и Мадрид за разпространение на стоки.

Благодарение на тази нова услуга, Iberia ще увеличи с 16% предлаганите от нея полети до Аржентина – повече от 1000 допълнителни полета на седмица. Аржентина е най-голямата зона на растеж за Iberia за настоящата 2010 година. В момента испанската авиокомпания предлага 17 двупосочни полета между Испания и Аржентина.

Iberia ще извършва полети от Мадрид до Кордоба и обратно в понеделник, четвъртък и събота, в момент, който осигурява добри връзки в Мадрид до и от 38 дестинации на Iberia в Испания и останалата част от Европа.

самолетни билети Iberia

HTML код на статия

Автор: tomasz.kaminski87


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар