Nokia N8 – телефон с отлична камера и функционалност

Защо камерата на Nokia N8 е отлична?

Nokia N8 е с отлична камера, която е съпоставима с фотоапарат. Снимайте и редактирайте видео с висока резолюция от 12-мегапикселовата камера с оптика CarlZeiss. Добавяйте музика, снимки и текст, всичко това от телефона си. Ксеноновата светкавица осигурява добри снимки дори и при слаба светлина. Изберете повече от 250 нови функции на операционната система Symbian3, включително и три работни плота, което позволява да организирате живота си чрез интернет. Удобен за управление на многозадачност, новият интерфейс разполага с нов визуален мениджър на задачите и възможност за превключване между отворените приложения с едно докосване на екрана, а така също и гласова навигация в над 70 страни по света. Абсолютно безплатно. Просто посочете, къде трябва да отидете и Ovi Maps с гласова навигация ще проправи път с указание за стигне с кола или пеша.

Включете вашия Nokia N8 към системата за домашно кино

Nokia N8 разполага с изход HDMI, така че можете да изобразявате снимки, видео и музика на телевизор или проектор с висока резолюция 720p. Nokia N8 също използва технологията за звуково възпроизвеждане Dolby Digital Plus, съвместима със системите за домашно кино, така че вашите филми ще звучат толкова добре, колкото изглеждат.

Вградена функционалност за социални мрежи

Nokia N8 ви сближава с приятелите ви чрез Ovi за да получавате новини и актуализации с поток от Facebook и Twitter в едно удобно приложение. Снимки и видео можете да споделите веднага след тяхното заснемане, а събитията във Facebook можете да добавите към календара само с едно кликване. Освен това, можете да следите от профила си статуса на приятелите си, който виждате като част от своите контактни данни. Актуализацията е в реално време и се показва на работния плот на телефона, което прави поддържането на връзка още по-лесно.

Придайте индивидуалност на вашия N8

Персонализирайте телефона си чрез добавяне на ваши собствени джаджи. Не един, а три работни плота с новини в реално време – използвайте един за работа, друг за забавление, и третия като тапет на любимите си снимки. Придвижването между работните плотове става с леко докосване.

Заредете хиляди възможности

В магазина Ovi можете да намерите хиляди различни приложения за постоянно актуализиране и подобряване на вашето устройство. Изтеглете приложения, игри и видео. Възможностите да направите телефона си по-интересен, полезен и забавен са безкрайни.

National Geographic в Nokia N8? Никакъв проблем!

Nokia N8 с интернет телевизия по ваше изискване. Получете достъп до любимите телевизионни канали, като CNN и National Geographic, както и да ги гледате на вашия телефон от комфорта на автобуса на седалката. Посетете Магазина Ovi, за да намерите допълнителни канали за интернет телевизия.

Петдесет часа възпроизвеждане на музика

Можете спокойно да слушате любимите си албуми и да се насладите на музикалните си композиции отново и отново. Слушайте вашите тракове до 50 часа.

Игри с висока резолюция

Играй игри на Nokia N8 с висока резолюция. Бъдете готови за приключения с Galaxy on Fire by Fishlabs и влезте в света на високите скорости с Need for Speed Shift by EA.

Още мобилни телефони, техните спецификации и цени, можете да видите в нашия онлайн магазин Mobile Shop

HTML код на статия

Автор: stealth


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар