Алуминиеви щори

Всеки е срещал затруднения при избора на различните елементи от интериора в своя дом. Когато стигнем до довършителният етап, малките акценти като избора на пердета или щори, трябва добре да обмислим какво ще е най-подходящо за нас.

Какво точно да предпочетем пердета или щори. Когато на мен ми се наложи да се сблъскам с това ми беше доста трудно. Не знаех на какво точно да се спра или по-скоро, кое щеше да бъде най-подходящо за моя дом. Това, което избрах бяха алуминиевите щори. Попаднах на доста интересни предложения. Невероятна гама от цветове натурални или наситени. Първо доста обстойно мислех за това как бих могла да ги съчетая с останалата част от интериора. Исках да бъде красиво и уютно да вдъхва топлота и елегантност. Спрях се на този избор защото са доста практични, но освен само като средство за слънцезащита, те всъщност са доста добро допълнение към интериора. Можеш да акцентираш с някой орнамент или нов интересен цвят. Открих доста информация за този продукт сравнявах между фирми, продукти и цени. За вътрешни щори вариантите бяха няколко – вертикални текстилни щори, хоризонтални алуминиеви щори, руло, плисе или дует. Спрях се на хоризонтални алуминиеви щори модел “пред стъкло”. От всичко, което намерих като информация, се оказа ,че те са най-често използвания слънцезащитен продукт поради своята надежност и практичност както и способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта. Ламелите са произведени от алуминий, а цветното им лаково покритие е с доживотна гаранция.

Открих фабриката за щори Камакс, където изработват продуктите според индивидуалните изисквания или дадености, фирмата проектира, изработва и монтира нестандартни размери, форми, цветове и функции слънцезащитни продукти. Спрях се на тях, защото те са утвърден и реномиран производител. Акцентите в тяхната работа бяха прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали, които гарантират безпроблемна употреба с години наред. Това беше повече от достатчно,за да се спра точно на тях.

Останах доволна от работата на фирмата. Всичко беше изпълнено точно и коректно. Осъществих своята идея и получих точно това, което съм искала – индивидуалност и качество. Грижата за мен като клиент беше от най-високо ниво. Всички, които искат да останат доволни трябва добре да изберат най-подходящия продукт както и хората, които ще реализират всичко това.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар