Автоматични гаражни врати от Автоматика Делис

В днешното забързано ежедневие, все по-малко време ни остава да помислим за своя комфорт, а все по-често имаме нужда от него. Един дребен ежедневен детайл от нашия живот е прибирането в къщи и най-вече паркирането на колата в гаража.

Колко е досадно да слезеш от колата, да отвориш дворната врата, да отвориш след това и гаражната врата, после да се върнеш в колата, да паркираш, да затвориш гаражната врата, след това да се върнеш да затвориш и дворната врата, и едва тогава да се прибереш у дома. Ами ако вали, ами ако има силен вятър! Тогава паркирането на колата в гаража става истинско предизвикателство.

Ние от Автоматика Делис се стараем да ви спестим всички тези нерви и неприятности. След дълги години опит се доверихме на един производител – Хьорман – Германия. Защо? Защото, ако вие си купите една врата, то ние ще продадем много…и представете си ако тези врати са неустойчиви във времето, ако се развалят! Не, ние не можем да си позволим това. Марката Хьорман ни гарантират именно безпроблемна работа години наред. И така нашата работа е да ви покажем богатата гама от модели и цветове, да ви консултираме в избора  и да извършим перфектно монтажа.

Автоматичните гаражни врати и двигателите за дворни врати са основните продукти, които осигуряват вашия домашен комфорт. С тях прибирането у дома се превръща в приятно и дори очаквано събитие. Само си представете с едно натискане на бутона на дистанционното пред вас сами се отварят и дворната и гаражната врата. Двигателите, произведени от Хьорман-Германия позволяват удобството с едно дистанционно да управлявате и двете си врати, и дори нещо допълнително, като например … градинското си осветление.

Сега това е достъпен лукс, благодарение на невероятните промоционални цени на гаражни врати и задвижвания за двукрили и плъзгащи се врати, които Хьорман предлага до края на 2011г.  Ако имате желание да реновирате своя дом или гараж, моята препоръка е да не пропускате тази възможност.

Още цени на гаражни врати може да видите тук.

Ако искате да придадете на своята къща уникална визия, то тогава съчетайте своята гаражна врата с входна врата на Хьорман, за да имате съвършен и стилен дом.

Потърсете ни, дори и само за консулатация, ние сме винаги на Ваше разположение, защото все пак, ние работим за нашите клиенти.

Контакт с нас може да намерите тук!

Поздрави, екипът на Автоматика Делис ЕООД

HTML код на статия

Автор: Vania


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Автоматични гаражни врати от Автоматика Делис, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар