АВТОХИТ Трейд ООД – авточасти за Вашия автомобил

Нашата компания е основана през 1995 г. с иметo АВТОХИТ 2000 ООД и е 100% частна собственост. Специализирана е в следните дейности:

-Продажба на едро и дребно на резервни части за автомобили;
-Ремонт и автомобилни услуги;
-Продажба на нови автомобили Volkswagen и Audi

Нашата компания работи с три търговски центъра в Стара Загора, един в София, един в Бургас и един във Варна. Всички те са специализирани в търговията на дребно на резервни части за следните марки автомобили: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Централният склад е в Стара Загора. Разположен е на 600 кв.м на две нива. Имаме повече от 1000 клиенти от цялата страна. От 1 декември 2006 г. дейностите на фирмата са разделени в две дружества:
– АВТОХИТ 2000 ООД /за продажба на автомобили/
АВТОХИТ ТРЕЙД ООД /за продажба на алтернативни и оригинални резервни части/.
Собствеността и управлението на новата компания АВТОХИТ Трейд ООД са същите.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД е една от водещите фирми за продажба на алтернативни резервни части в България. Дружеството е вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products® – Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group.
Продуктовата гама на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД включва висококачествените продукти на следните производители на части за автомобили участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия: SACHS, LUK, INA, GATES, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU, BERU, MAHLE, WAHLER, ELRING и др.

В основата на успеха на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД стои амбицията и резултата от работата на повече от 40 млади и отговорни специалисти. Благодарение на своята далновидна политика – комбинация от компетентен екип, богата продуктова гама с гарантиран произход и качество, цени, съобразени с пазарното търсене, национално покритие, ежедневни доставки, за 16 години фирмата се превърна във водещ дистрибутор на българския пазар за авточасти.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД ще продължава своето възходящо развитие посредством откриването на нови търговски обекти, разширяване на продуктовата гама, предлагане на нови услуги и професионално усъвършенстване на персонала.

АВТОХИТ ТРЕЙД ООД има възможността да предложи добра и гъвкава търговска политика. Когато изберете АВТОХИТ ТРЕЙД ООД, нашият екип ще вземе под внимание дейността Ви, ще обсъди с Вас нуждите на бизнеса Ви и ще Ви предложи индивидуално и комплексно решение. Ние постоянно се променяме и адаптираме съобразно Вашето търсене, за да посрещнем Вашите нужди и да реализираме Вашите бизнес цели.

Нашите клиенти не са само Клиенти, те са наши Партньори.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар