АВТОХИТ Трейд ООД – резервни авточасти

Сигурно ви е писнало, след като сте дали маса пари за ремонт на автомобила ви след месец отново да се наложи да правите ремонт. Решенията са две или сменете автомобила или заменяйте старите части с нови и надеждни. В тези времена на криза не всеки българин може да си позволи лукса да смени колата си с нова и да няма повече кахъри с нея за ремонти. От една страна за това много хора предпочитат да ремонтират колите си, а от друга много хора се привързват към вещите си и трудно се разделят с тях. Ако сте от втория тип, да, по-евтино би било ако веднъж смените повредените авточасти с нови и сигурни такива. АВТОХИТ Трейд ООД е компания, която може да ви помогне в избора на качествени резервни авточасти и аксесоари за вашия автомобил. Основната дейност на фирмата е внос и разпространение на резервни авточасти на българския пазар. Компанията предлага богат асортимент от вносни авточасти, произведени от световно утвърдени производители на достъпни цени. Магазини на компанията можете да откриете в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, като в последния работещите магазини са три на брой и също така се намира и централната складова база. В търговските обекти на фирмата се предлагат както оригинални, така и алтернативни авточасти с високо качество и гарантиран стандарт. В тях имате възможност да откриете всичко необходимо за автомобили като: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen.

АВТОХИТ Трейд е една от водещите компании в сферата на вноса и продажбата на резервни авточасти с гаранция за качество. Фирмата е вносител на продукти като: HANS PRIES, MEYLE, PEX, SACHS, INA, GATES, KNECHT, TEXTAR, BERU, MAHLE, WAHLER и много други доказали качеството си продукти. В каталога на компанията ще откриете авточасти и аксесоари като: накладки, семиринги, помпи, съединители, маховици, хидравлични лагери и системи, ролки, бутала, сегменти, обтяжки механизми, цилиндрови ризи, двигателни блокове и плъзгащи лагери, клапани и още много други.

Предлагайки съчетание между коректно и не променящо се ценообразуване през годините, както и гарантирано качество на продуктите и услугите, много корпоративни фирми, които поддържат собствени автопаркове, избраха за свой партньор АВТОХИТ Трейд ООД. По този начин АВТОХИТ Трейд ООД ще следи и попълва складовата наличност на компаниите. Всички автомобили ще бъдат въведени в системата на фирмата, като по този начин в случай на нужда много по-бързо и лесно ще се идентифицират необходимите авточасти при евентуален ремонт.

Като клиенти АВТОХИТ Трейд ООД вие ще получите компетентно и коректно обслужване, както и най-доброто индивидуално решение, за да бъде вашия автомобил в изправност.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар