Авточасти Gates и Sachs от АВТОХИТ Трейд ООД

АВТОХИТ Трейд ООД е компанията предлагаща на клиентите си богата продуктова гама от резервни авточасти за техния автомобил. Компанията е дългогодишен вносител и дистрибутор за българския пазар на авточасти от световно утвърдени производители в тази сфера. В каталога на фирмата ще откриете както оригинални, така и алтернативни авточасти на изгодни цени. При нужда можете да намерите всичко необходимо в специализираните обекти на компанията в градовете Варна, Бургас, Пловдив, София и Стара Загора, като в последния се намира и централната складова база на дружеството, разположено на две нива на 600кв, метра. В тях ще намерите авточаст за: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Всички продукти предлагани на крайния потребител са с доказана надеждност и качество. АВТОХИТ Трейд ООД е предлага на своите корпоративни клиенти специална услуга, чрез която в базата си с данни се вписва целия наличен автопарк на компанията клиент. Този метод е много удобен, защото при нужда бързо и лесно се откриват в системата необходимите части, които трябва да се подменят, а също може да се следи и неговото обслужване. Освен на висококачествена продукция, фирмата дължи своя успех и на младите специалисти, работещи в нея, както и на цените, съобразени с пазарното търсене. АВТОХИТ Трейд ООД предлага вносни авточасти на доказани производители с гарантирано качество, като едни от многото са тези на GATES и SACHS.
GATES предлага на потребителите, ремъци от високотемпературен полихлоропрен с трапецовидни, кръгли и модифицирани зъби в зависимост от приложението.
Здравата сърцевина от фибростъкло обезпечават по-висока гъвкавост и устойчивост на удължаване. Добра устойчивост срещу грес, масло и влага.
SACHS спечели доверието на световната автомобилна индустрия, поради високото качество и надеждност на продуктите си, добрата иновационна политика и високотехнологично know how. Ето защо произвежданите от SACHS съединители и амортисьори са сред най–конкурентоспособните продукти в света.
SACHS е основен и постоянен партньор на Ferrari във формула 1 (F1) от 1996 г. Това е поредното доказателство за световното равнище на продуктите на SACHS.
Продуктовата гама на SACHS включва съединителни комплекти и техните части – феродови и притискателни дискове, аксиални лагери и жила за съединители, амортисьори, противоударни тампони, прахоуловители и др.
С поставените си цели, фирата ще продължи своето възходящо развитие като продължи да открива нови търговски обекти из цялата страна, като непрекъснато обновява предлагания асортимент от резервни авточасти. АВТОХИТ Трейд ООД може да бъде и Ваш партньор предлагайки ви професионално консултиране и индивидуално решения на проблема, които притеснява Вас и автомобила Ви.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар