Брандиране на рекламни сувенири


Какво и как да брандираме?


За да имате здрава връзка с клиентите си, трябва да създадете силен бранд. Има много техники за изграждането му. Една от основните е, да брандирате офис материалите, които използвате: униформите на служителите си, подаръците, които давате на клиенти и партньори. Така вашето лого е винаги пред очите им. Брандираните сувенири са основна и постоянна поддръжка на вашите рекламни кампании. Те ви помагат да подсилите фирмената  си идентичност и непрекъснато напомнят на клиентите ви за вас.

Какво може да брандирате ?
Всички материали, които ползвате в офиса:
Тефтери
Папки
Пликове за писма
Обложки и кутии на CD-та
Химикалки

Всичко, което подарявате на клиенти и партньори:
Тениски
Шапки
Чаши
Ключодържатели
Луксозни сувенирни комплекти
Торбички
Антистрес предмети
Ако имате нестадартна идея за брандиране, ние сме готови да я обсъдим и осъществим. Можем да ви предложим и различни рекламни сувенири в зависимост от случая, за който са ви необходими.
Трябва ли да имате голяма фирма, за да си поръчате рекламни сувенири ?
Няма значение колко голяма е фирмата ви. Брандирането е основна предпоставка за успешен бизнес. Колкото по-рано стартирате създаването на своя бранд, толкова по-бързо клиентите ще започнат да ви идентифицират с него. Някои рекламни агенции поддържат постоянна наличност от рекламни сувенири и това много улеснява клиентите, които често нямат време да чакат доставка. Когато обмисляте своята брандинг стратегия, не забравяйте  и вие да ги включите в нея. Може би ви се струват несъществен детайл? Не ги подценявайте. Обърнете им специално внимание, защото те ще бъдат най-често пред очите на настоящите и потенциалните ви клиенти. Преценете какви да са сувенирите, колко бройки ще са ви необходими, какво точно искате да пише на тях.
Какво е задължително да се отпечата на рекламните сувенири?
В зависимост от сувенира, можете да си позволите да сложите много текст, малко текст или само името и логото на фирмата ви. Всъщност, последните два компонента са абсолютно задължителни. Стандартна практика е също – на запалки, химикалки и тефтери – да се изписва уеб адреса ви или телефонен номер.

Какви са техниките за надписване на рекламни сувенири ?
Ситопечат
Това е най-често използваната техника за брандиране. С нея успешно се надписват сувенири от пластмаса, кожа, метал, стъкло, картон, текстил. Фирмените тениски също най-често се правят на сито.
Според материала, върху който се печати, ситопечатът може да бъде с едно-или двукомпонентно мастило. За да бъдат надписите трайни, някои сувенири се подлагат на допълнителна термична обработка.
Дигитален печат
Ако ви трябва пълноцветен печат за малък брой сувенири, тази е подходящата техника.
Трансферен печат
Използва се за надписване на по-нестадартни, като форма и обем, рекламни сувенириТрансферният печат се прилага и за надписи върху текстил, стъкло и керамика. Основното му предимство е, че отпечатъкът е плътен и с високо качество.
Топъл печат (голд) и  сух (преге) печат
Подходящи са за фирмени и рекламни сувенири от кожа (изкуствена и естествена) и хартия.

Лазерно гравиране, бродерия на рекламни артикули, рекламен печат на полиетиленови торбички – за да направите правилния избор, ние ви предлагаме да се запознаете по-подробно със спецификите на всяка една от тези технологии.

www.linela.eu

HTML код на статия

Автор: linela


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар