Винаги модерни и винаги стилни: вечната класика черно и бяло

Независими от постоянно променящите се модни тенденции черното и бялото остават непреходни и вечни в модата. Това са цветовете, които всяка една жена задължително трябва да има в своя гардероб. Съчетавайки и умело преплитайки в своя тоалет черното и бялото можеш да си сигурна, че винаги ще изглеждаш стилна и елегантна . А с повече въображение и експериментиране в играта с геометричните мотиви, може да постигнете невероятни съчетания. През последните години черното и бялото освен вечна класика, са все по-любими и на световните дизайнери, които не спират да ги налагат от модните подиуми :Лакосте, Александър Маккуин, Антонио Берарди, Салваторе Ферагамо и др.

Черното и бялото дават свободата всяка жена да ги включи в своя тоалет, интерпретирайки ги през своя собствен поглед и индивидуален стил. Независимо дали си спортна мацка, дали предпочиш ежедневния градски стил, дали си строга и елегантна или си романтична и сладка лолита, в комбинацията черно и бяло ти напълно можеш да изразиш себе си.

Вечната комбинация има още едно много силно преимущество – нейната абсолютна универсалност. От спортния екип, през ежедния спортно-елегантен тоалет и строгия костюм в офиса, та чак до официалния тоалет за вечеря, коктейл или парти, черното и бялото са напълно приложими и независимо от повода и стила на дрехата, независимо и от сезона в тази комбинация винаги ще изглеждаш страхотно.

Не забравяй и аксесоарите, които ще придадат напълно завършен вид на цялостния черно-бял ансамбъл. Тук имаш пълната свобода да експериментираш смело в зависимост от стила и дрехата, които си подбрала – големи пластмасови обици, гердани и колиета, гривни, колани, чанти и обувки. Има само едно правило – аксесоарите да са в черно и бяло!

Да, ти задължително трябва да разполагаш с дрехи в тези два непреходни цвята! И колкото повече, толкова повече възможности за експериментиране и постигане на невероятни съчетания. Черното и бялото са твоята гаранция, че винаги ще изглеждаш модерна и стилна и твоята застраховка от не дотам сполучливи комбинации в следствие на актуалните модни тенденции.

http://kokona.bg/article.php?Винаги-модерни-и-винаги-стилни:-вечната-класика-черно-и-бяло&id=75

HTML код на статия

Автор: invitro


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар