Демир Бозан няма да позволи паметта ви „ да ръждяса”

Преумората може да доведе до понижаване на паметта  ви. Но Демир Бозан няма да позволи това да се случи!

Колко знания, впечатления и преживявания пази нашата памет и колко много значат те за нас! Трудно е, когато паметта ни започне „да ръждясва”. Това започва  почти незабележимо, постепенно започва да става по-осезаемо. Много разнообразни са нарушенията на паметта и се предизвикват от различни причинители.  Паметта просто ни напуска като бивш любовник и в един момент се оказва, че не можем да си спомним елементарни неща, които са ни нужни в ежедневието.

Възможен е и друг сценарий: за известно време губим способността да си да възпроизвеждаме събития и случки от нашия живот или пък цели епизоди от живота ни са като изтрити от паметта ни.

Според известния руски учен Павлов нарастващата преумора потиска и притъпява съответната част от главния ни мозък като защитна реакция за предпазване от болести на нервните клетки или тяхното загиване. Неговите наблюдения водят до извода, че повечето хора при преумора се оплакват от някакво отслабване на паметта.

Страшно е това, по-страшно дори от тежка и нелечима болест. Губейки паметта си, ние губим една голяма част от себе си.

Ако усетим, че това започва да се случва, Демир Бозан може да я спаси. Демир Бозан разширява кръвоносните съдове като действа и на най-малките и на пръв поглед незначителни.Така притока на безценната за всички човешки клетки кръв достига безпрепятствено до тях и им дава нужния кислород. Това помага на паметта да не „ръждяса” и изостря нейните способности.

Не оставяйте обаче Демир Бозан сам на фронта, помогнете му и вие! Можете да му помогнете като тренирате паметта си. Доказано е, че хора които активно използват ума си по-лесно се справят с този проблем. Един наситен с интелектуални преживявани живот ще ви помогне много.

Има и други фактори, които влияят на свойствата на паметта, като страха и депресията. Те могат реално да доведат до отслабване на вашата памет. Ако мисълта ви е ангажирана с твърде много и разнообразни неща е трудно да се концентрирате върху конкретна мисъл. Но не се паникьосвайте! Демир Бозан ще ви помогне при проблеми с паметта от такова временно естество и не си въобразявайте, че развивате склероза. Нищо подобно, след три-четири месеца билкова терапия умът ви ще започне „да реже като бръснач”.

Демир Бозан успокоява  и сваля нервното напрежение, забравяте за стреса и помните по-добре от всякога!

HTML код на статия

Автор: taloveca


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар