Днес спести време и пари

Желаете да получавате по систематизиран начин информация за ИЗГОДНИ ЦЕНИ на всички продукти и услуги от Вашата потребителска кошница?

Promofiesta.bg Ви предоставя ежедневно тази възможност и то без да губите излишно време, обикаляйки по магазините! Тук ще намерите актуални промоционални предложения, предоставени за Вас от нашите партноьри!

Имате още по-добри оферти?! – не се колебайте да се свържете с нас, за да ги предоставим на всички!

Кои сме ние?

Promofiesta.bg e проект на фирма „ПРОМО ПОЙНТ” ООД, която е създадена през 2011 г. от Добромир Панов и Найден Василев.

 

Какво е Promofiesta.bg?

Promofiesta.bg е уникален по идеята си интернет сайт, който цели да предостави по систематизиран, улеснен и разбираем начин на българския потребител максимален брой разнообразни ПРОМОЦИОНАЛНИ оферти от български и чуждестранни фирми, функциониращи на българския пазар.

 

Какво не е Promofiesta.bg?

Promofiesta.bg не е онлайн магазин или сайт, откъдето вие можете да закупувате стоки и услуги. Ние предоставяме информация единствено за това къде и кога можете да се възползвате от промоцията и да осъществите покупката.

 

Каква е нашата роля в обществото?

Според социологически изследвания на НСИ към 2010 година достъп до интернет имат над 2 400 000  българи, като 42% от тях използват ежедневно „мрежата”, а пазаруващите от български сайтове достигат 76.7%. Ако се проследят данните от минали години ще се забележи, че те бързо нарастват с всяка изминала година. Ето защо, ние решихме да създадем настоящия сайт, с ясната представа, че посредством Promofiesta.bg, ние можем да улесним българските потребители и да им посочим къде могат да пазаруват изгодно, спестявайки време и пари.

 

Как можем да помогнем на българските предприятия?

Според проучвания на НСИ за 2010 година 43.8% от българските предприятия имат свой собствен интернет сайт, което ограничава информираността на българския потребител в интернет пространството. За същата 2010 година размерът на закупените от предприятията продукти и услуги от интернет сайтове възлиза на 965 млн лв, а реализираните продажби надхвърлят 2 493 млн лв.  С нашата рекламна платформа всяка една фирма, независимо дали има собствен сайт или не, има възможност да представи продуктите и услугите си на своите клиенти – крайни и корпоративни, както и да привлече нови такива.

 

Кои са нашите клиенти?

Наш клиент може да бъде всяка фирма, която предоставя на своите потребители ПРОМОЦИОНАЛНА оферта за определен период от време, отстъпки от цената, разпродажби и други ценово изгодни оферти.

Ползата за нашите клиенти?

Посредством Promofiesta.bg, Вие, уважаеми клиенти, можете:

Ø    да намалите разходите за Вашата реклама;

Ø    да стъпите здраво на пазара чрез реклама в нашия фирмен каталог;

Ø    да бъдете по-близо до Вашите клиенти;

Ø    да сте крачка по-напред от Вашите конкуренти;

Ø    да ограничите използването на хартиената реклама;

Ø    да получавате по-висок трафик към Вашия интернет сайт;

Ø    да увеличите оборота си и да реализирате повече продажби;

Ø    коректно обслужване;

Ø    навременно изпълнение на поетите ангажименти;

Ø    изключително изгодни ценови условия на предлаганата реклама.

 

Ползата за българските потребители?

Ø    спестяване на ценно време;

Ø    възможност за точен и навременен избор;

Ø    влагане на спестените средства в други продукти или услуги;

Ø    бърз и навременен достъп до информация за реални пазарни цени на максимално разнообразен набор от стоки и услуги на българския пазар;

Ø    достъп до информация за всяка фирма, която рекламира продуктите и услугите си при нас.

 

По какво се различава Promofiesta.bg от останалите подобни информационни портали?

Ние целим чрез Promofiesta.bg българският потребител да разполага с изгодна и навременна оферта за ВСЕКИ ЕДИН ПРОДУКТ от пазарната си кошница. Това свое начинание ние осъществяваме при ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКИ ЦЕНОВИ РЕКЛАМНИ УСЛОВИЯ за нашите партньори!

 

Източник

 

HTML код на статия

Автор: seojob


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар