Доставка на букети без рози, които казват „Обичам те”

Защо винаги да подаряваме на любимия човек рози, когато има толкова много алтернативи, които да покажат, че наистина сте се постарали при избора на букет. В настоящата статия ще ви разкрия няколко добри варианта, които можете да закупите от магазин за цветя или да поръчате на фирма за доставка на букети.

  • Карамфилът цветния израз на любовта.

Карамфилът се счита за едно от най-старите цветя в света с произход от средиземноморието. Оригиналният им цвят е светло лилаво, но сега се отглеждат в множество цветове и нюанси. Дълги години карамфилите са считани за нещо повече от цветя за запълване на букетите. Днес те все още запазват своя стил, а са и доста по-евтин вариант от класическите червени рози. С голямото си разнообразие от цветове би паснал на всеки вкус. Неговото латинско наименование „Dianthus Caryophyllus” означава цветето на любовта.

  • Лалетата нежния начин да кажеш „Обичам те”

Всички знаем, че лалетата са символа на Холандия. Те са една от основните стоки за износ на страната, като се разпространяват по-целия свят. Замисляли ли сте се обаче за лалетата, като алтернатива на розите за Свети Валентин например. Освен, че са много красиви цветя, те имат и голяма продължителност на живота и разнообразие от цветове. Освен това, когато ги поставите във ваза с вода те продължават да растат. Те са един чудесен избор за романтичен подарък и със сигурност ще впечатлят вашия любим човек. Неслучайно холандците имат поговорка гласяща: „Всяка луковица на лале притежава обещание”.

  • Лилиите са прекрасни през всички сезони

Лилиите произхождат от южната част на японските острови, въпреки, че има сведения за ранни варианти на цветето произхождащо от остров Крит. В гръцката митология лилиите се споменават, като цветята, които Зевс посвещава на своята любима Хера. Легендата разказва, че лилиите са се зародили от няколко капки кърма на богинята Хера, които паднали на земята и от тях поникнали първите цветя. Чудесна история нали, затова защо не подарите лилии и на вашата богиня. Цветята се предлагат в голямо разнообразие от цветове и са идеален подарък, който да поръчате на някоя фирма за доставка на цветя и да изненадате вашата любима.

Надявам се да съм успял да ви помогна в избора, така че да бъдете малко по-оригинални при избора си на цветя избягвайки стандартните рози във всякакъв нюанс. Следващия път, когато изпратите доставка на букети на своята любима направете ги специални, за да й покажете колко специална е и тя за вас.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар