Електронната цигара – продукт на бъдещето

Електронната цигара е:

  • 100% имитация на пушене;
  • Модерна методика – никотинозаместителна терапия;
  • С напълно премахнато канцерогенно действие на катрани и канцерогенни вещества.

Вие ще можете да „пушите“ в ресторанта, самолета, метрото – абсолютно във всички обществени места, където пушенето е забранено, защото липсва горивен процес, както и компоненти, които са опасни за човешкото здраве и околната среда.

Електронната цигара не се пуши до края. Можете да пушите по всяко време и навсякъде, и даже да изпускате димни колелца! Околните ще ви гледат с учудване и интерес.

Електронната цигара може да се окаже оригинален подарък, включително и ефективен метод за отказ от вредния навик – тютюнопушенето. Експертите са на мнение, че ел. цигара е много по-ефективна от традиционните дъвки, лепенки, инхалатори с никотин…

Когато използвате електронна цигара не се нуждаете от всички аксесоари, които са необходими при тракционната – запалки, пепелници и др. Електронният процес се стартира автоматично, с осъществяване на първото дръпване. С всяко всмукване, вие ще усещате обичайния фин вкус и мирис на традиционния тютюн. След като се напушите, поставете електронната цигара в джоба или в дамската чанта.

Защо пушат хората?

Мнозина от тях са започнали да пушат внезапно, попадайки в трудни житейски ситуации или преживявайки силен емоционален стрес. Възрастта не е от значение.

В труден момент ваш приятел, който е пушач, ще ви подаде цигара с думите: „Запали, ще ти стане по-леко!“ Пушенето дава временно облекчение, проблемът минава на заден план…и остава само димящата цигара. Армията на пушачите се допълва с друг доброволец-камикадзе.

Защо тези, които са започнали да пушат много млади или в труден момент, не могат да спрат цигарите?

Има два възможни отговора:

Първият възможен отговор – те искат, но не могат.

Вторият възможен отговор – наясно са с вредата от тютюнопушенето, но не искат да се дистанцират от този занаят.

Електронната цигара е уникална разработка на японски учени, която е създадена да замени обикновената цигара и да ви помогне да се откажете от тютюнопушенето.

Онлайн магазин за електронни цигари

HTML код на статия

Автор: voucheradw


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар