Зимни гуми – важни ли са те?

Спомни си миналата зима?

 Да не те изненада зимата без зимни гуми!

 Само зимните гуми са проектирани така, че да могат да се справят с по-студените температури, киша, сняг и лед. Няма нито една друга гума, която да предлага сигурност на пътя, устойчивост и контрол в снежни условия – така че шофьорите трябва да направят своя избор, ако сте в снежна климат, единственото, което трябва да направите е да изберете набор от зимни гуми.

 Летни гуми срещу зимни гуми

Летните гуми осигуряват отлично сцепление при високи температури и добри метеорологични условия. Тъй като температурата и атмосферните условия се влошат през към зимата, сцеплението и действието на летните гуми започват да пада.

Зимните гуми предоставят по — малки области на протектора, което позволява по-добро сцепление при дъжд и вода. Именно за това е особено важно да бъде избрани правилния тип гуми в правилното време на годината.

Често задавани въпроси.

Защо да си купя Гуми за сняг?

Зимните гуми значително подобряват спирачния път както и сцеплението при температури под 7 ° C. Това ще ви даде възможност да пътуват безопасно и с разумна скорост в студено и мокро, при лед и снежни условия.

Зимните гуми скъпи ли са?

 Да го кажем така – зимните гуми са много добра инвестиция. Докато вие си карате и се наслаждавате на новите си зимни гуми, вие сте защитени в случай на непредвидени ситуации а и намалява риска от увреждане на ваши автомобил и възникване на непредвидими разходи. Използвайте правилните гуми за всеки сезон, като по този начин удължавате живота на използваните гуми запазвайки качествата им по-дълго време.

Колко гуми за сняг трябва да си купя?

 Всички търговци в този бранш ще ви препоръчат пълен набор от 4 броя. Това най-добрият възможен избор, ако искате да има добро управление при температури под 7 ° C. Също така се препоръчва закупуване на комплект джанти със зимните гуми, за да можете лесно да сменяте летни и зимни гуми, без това да води до допълнителни разходи за монтаж всеки път.

 

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар