Знаем ли какво представлява ултразвуковата Кавитация

    Вече сигурно сте научили за начинът, по който функционира ултразвуковата кавитация. Кавитация е модерен и неинвазивен метод, да се спасите от допълнителните килограми, без безкрайни и неприятни диети. С методът на кавитация не се отклонявате от обичайният си ритъм на живот. Той е съвсем безопасен, напълно безболезнен и лесен начин, да се отървете от всичко излишно, което сте натрупали. Несравнимо е когато застанеш пред огледалото и видиш толкова бърз резултат. Чрез процесът на кавитация се свалят до 2 см на процедура от проблемната област, кожата се изпъва и целулита спада. Отново ще можете да се радвате на любимите си дрехи.
Кавитация е интересно явление, въздействието и е подобно на това на ултразвука. Ултразвуковите вълни упражняват натиск върху мастните клетки с различна честота, те се преобразуват в течност, която се  отделя от организма чрез отделителната и лимфната системи. Основната цел е мастните образования да станат по-меки, да се отделят от другите тъкани а така образувалата се течност лесно да се освободи от организма. Чрез процесът кавитация се въздейства върху мастните клетки без пряко да има оперативно отстраняване на мастна тъкан. Именно това го прави един много ефективен и безопасен начин за постигане на идеална форма. С негова помощ можете да моделирате тялото си както на вас ви харесва и най-важното е, че няма никакъв риск.
Апаратът, който може да се използва при този процес е напр. като този – снабден е с две комбинирани озвучителни глави с честотата съотв. 43 кHz и 33 кHz и червена LED светлина. LED светлината стимулира синтеза на колаген и еластин, стяга и променя видимо външния вид на кожата, без опасност от увреждане. Максималната мощност е 50 W. Работи се на дълбочина от 0.5 до 1,5 см. в кожата. Препоръчително е една до две процедури на седмица. Целият курс се състои от 6 до 10 процедури. Всяка процедура е между 30-60 минути. Резултатът на края след пълна програма е редуциране на обиколките с 6-10 см. Метод гарантиращ постигането на дълготрайни резултати без увреждане на тъканите. Това, което не трябва да забравяте, когато започнете процедурите е да се пие много вода минимум по 2 литра на ден. Резултатите ще са налице без допълнителен режим на хранене или специално физическо натоварване.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар