Идеи при доставка на цветя за сватбеният ви ден

Сватбените букети са може би най-красивият вид цветна аранжировка, тъй като включват цветя които са способни да предадат на вашето тържество изящество и стил. В последните години все повече двойки решават сватбата да се проведе не в ресторант, а в някаква красива местност, на плажа, в планината или в градината. Живописната природа може да се използва като чудесен фон за сватбата, а освен това може да бъде и вдъхновение при поръчката за доставка на букети. Самият дизайн на букетите, както и цветята включени в тях трябва да се съобразят с цялостната визия на украсата, но най-вече с булчинската рокля. Ще ви дам няколко идеи как можете да съчетаете цветята за да се възползвате в максимална степен от техните цветове, с което да създадете една приказка, която ще се помни дълго време от всички гости и най-вече от вас самите. Спокойно можете да смесвате различни цветове на цветя от един и същ вид за да направите още по-красива аранжировка.

Бели и лилави рози – много красив букет се получава от 6 такива рози със среден размер. Може да се втъкнат златни връзки, а след това като завършек да се използва панделка с цвят на шампанско. Розите може да са поръсени с бляскави частици за да има букета още по-голяма класа. За младоженецът може да се изработи бутониера от една бяла и една лилава роза, която да се закачи на ревера му.

Орхидеи – те са цветя, които имат огромно разнообразие от цветове, дори едно цвете може да съчетава няколко цвята в себе си. Можете да използвате различните нюанси на бяло, синьо или лилаво. Има чудесни комбинации от тези цветове, дори можете да поръчате доставка на цветя в преливащо синьо и лилаво с бели точици. Възлите на панделките можете да украсите с миди. По листенцата на орхидеите можете да поставите изкуствени капки от роса за да придадете още свеж вид и величие на букета. Към ревера на младоженецът можете да закачите бутониера от една бяла орхидея.

Стрелиция (Райска птица) – Тези цветя са със ярки оранжеви и сини цветове, което ги прави изключителни особено на слънчева светлина. Можете да увиете стеблата им в коприна украсена с бижута, което ще придаде още по-голяма пищност. За младоженецът може да се направи бутониера от едно цвете, разбира се без стеблото му.

Розова далия – Трептящо и изпълнено с живот това цвете е символ на стил и класа. С добавянето му към букета ви той веднага ще придобие елегантност и уникалност.

Тези цветя ще направят всеки сватбен букет да изглежда така, че да спира дъха на всеки който го погледне. В ярък контраст с бялата рокля те ще са още по-забележими и ще внесат красота в сватбеният ден. Така ще се връщате в спомените си за този ден с усмивка.

 

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар