Какво трябва да знаете за дермосоник.

Дермосоник е новост в борбата с целулита и наднорменото тегло. Това е революционна терапия на целулит, затлъстяване, циркулаторни нарушения, терапии на белези и стрии, ремоделиране на тялото, за която все още не се знае много и има много въпроси. За да Ви улесним в търсенето на информация за дермосоник, сме събрали най-често задаваните въпроси за приложението му.

Какво представлява терапиятас дермосоник?

Дермосоник използва метода на ултразвука, за да проникне през кожата, да разруши фиброзата и да омекоти мастните натрупвания. Използва се инструмент с моторизирана глава и специално проектирани ролки. Тя произвежда контролиран вакуум, който повдига кожата, енергизира венозната и лимфната системи и по този начин елиминира токсините. Вакуумът и вибрациите разрушават подкожната мазнина и вода, които се оттичат далеч от лимфната система на организма.Фиброзите са стимулирани, което увеличава производството на колаген и еластин.

Колко процедури са необходими?

Видим промяна може да се забележи след еднократно третиране. Обикновено, десет процедури се препоръчват за цялостно тонизиране и изглаждане. След като желаните резултати са били получени, поддържащи сесии може да се извършва веднъж месечно за предодвратяване на появата на целулит отново.

Безопасен ли е дермосоник?

Дермосоник е много безопасен и има малък риск от усложнения.

Има ли някакви странични ефекти?

Няма странични ефекти.

Какви са преимуществата на Деврмосоник пред други терапии?

Дермосоник е безболезнен метод за премахване на целулита от “проблемни места”. С Дермосоник, няма шанс за промени в пигментацията на кожата, белези, мехури или инфекция.

Колко скоро ще има резултат от терапията с Дермосоник?

Резултатите могат да се появят след първата процедура, но са по-видими лсед многократно третиране.

Колко дълго продължава една процедура с Дермосоник?

Една процедура продължава около 30 минути на третирана зона. Една цяла процедура е около 1 час.

Какво е усещаневто при процедура?

Усещането е подобно на масаж. Ако се прави правилно, процедурата не би трябвало да боли, защото нивото на интензивност се адаптира към Вашият персонален комфорт.

http://www.she.bg

HTML код на статия

Автор: invitro


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар