Как да направим градината приятна за отдих.

Имате къща или вила и искате двора Ви да изглежда красив и подреден. За да го постигнете се нуждаете не само от желание и въображение, а и от градинска техника, с която да постигнете търсения ефект. За да закупите такава са Ви нужни не малко финансови средства и не всеки средностатистически българин може да си я позволи.
Климата на България е разнообразен, с четири различни сезона. По тази причина и поддръжката на двора или градината се нуждаят от различна техника през всеки сезон.
Бихте могли да се обърнете към фирмите за озеленяване и подръжка на тревните площи, но това ще Ви струва не малко средства.
Фирма Рентекс Ви предлага алтернативни решения за нужната подръжка на Вашата градина, предоставяйки Ви техника за озеленяване и градинарство под наем.
Българина следва стъпките на европейците и цени красивото. Стреми се да направи двора на вилата или къщата си едно хубаво, приятно място, изпълнено с много въображение.

През пролетта:
Пролетта е най-подходящия сезон да започне  подготовката на  терените. За целта е нужно професионално оборудване, което е скъпо и безсмислено да се закупува. Култиватора, бензиновия аератор, както и  валяка са малка част от машините, с които трябва да се снабдим. Вие може да ги наемете от Рентекс ЕООД и да си спестите излишните разходи, без да прибягвате до услугите на професионалистите в тази област и без да влагате пари в скъпоструваща техника.

През лятото:
С настъпването на лятото идва и проблема с поддръжката на озеленените терени, които се нуждаят от непрекъснати грижи. Храстите и плетовете трябва да се оформят. Рентекс Ви предоставя за тази цел косачки под наем – за да подравните тревата, тримери под наем – за да се справите както с ниската, така и с по-високата трева, храсторези под наем – за да оформите и подрежете храстите в градината.

През есента:
След като лятото приключи и настъпи есента, грижите  по градината и двора не само че не спират, а и изискват наистина специализирано оборудване. Листата на дърветата падат и затрупват пътеките в двора Ви, както и тревните площи. За да ги почистите се нуждаете не просто от метла и лопатка. Рентекс отдава под наем за тази цел духалка за листа, с която да ги съберете на едно място, както и всмукател за листа, който е снабден с торба, в която да ги събира и вакумира  директно.

Преди зимата:
Фирмата дава под наем също резачки за дърва и дробилки за клони. Бърз и лесен начин да започнете с подготовката за настъпващите студове, оползотворявайки отрязаните клони и дървета през есента.
http://blog.rentex.bg/?p=147

HTML код на статия

Автор: rentex


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар