Как да почистим мебелите и килимите сами

Поне веднъж годишно всеки прави основно почистване на дома. Прането на килими, освежаването и почистването на дамаските на мебелите са все неща свързани с този процес, за да се чустваме добре в един уютен и чист дом. Процедурата не е никак лесна и  е свързана с доста трудоемка работа , разходи и нерви.

Навиваме килимите на руло, караме ги на автомивка, където минимум ни искат 3 лв/кв.м. и след като са изпрани мърсотията се набива в основата им. Ефекта е нулев и не е от най-качествените.

В друг случай се мъчим да ги перем сами в банята или на площатката пред дома ни, изразходвайки много усилия, а и резултата след това не е от най-добрите. Цедят се с дни, особено дебелите персииски килими и пътеки, трудно ги вдигаме и връщаме на място.

Хората с по – големи възможности си наемат почистващи фирми, които ги перят на място в домовете им. Цените за такива услуги са доста скъпи и не са по джоба на всеки.

В случайте когато искате да Ви бъдат почистени петната от мърсотия върху меката мебел или да бъде премахната прахта от  дюшеците в спалните цената се увеличава многократно.

А какво да правим когато стаите ни вместо с килими са покрити с мокет. За да го изперем сами или да го закараме на автомивка е нужно да разместим всички мебели. За да наемем фирма до почисти е скъпо.

Фирма Рентекс е лидер в отдаването на машини под наем за строителството и бита. Рентекс Ви предлага икономично и лесно решение как сами да изперете килимите  и тапицериите в своето жилище и да го освежите. Наемете професионална прахосмукачка за пране на килими и дамаски – спестете пари, бързо и приятно свършете с почистването на целия си дом . Машината, която Рентекс Ви предоставя е предназначена за всички видове текстилни повърхности. Тя е професионална, с ергономичен дизайн и висока ефективност на работа. С машината за пране на килими  може с да изперете захабените дамаски на  столове, мръсната тапицерия на дивана, матраците в спалните, мокетите, пътеките, килимите и да се убедите в качестененото почистване, което само Вие сами може да направите. Нито един чужд човек, нито една почистваща фирма не биха изчистили собствения Ви дом по-добре от самите Вас.

Благодаря, че отделихте време да прочетете моята гледна точка как да се справим с годишното почистване, която написах от своя личен опит преди година. Тогава не знаех, че има фирма в България, която дава под наем машини за почистване и миене.

HTML код на статия

Автор: rentex


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар