Как сами да освежим паркета у дома

Дървения паркет и дървеното дюшаме се намират, както в много български домове, така и в останалите страни по света.  Този модел подове са вечно на мода. Те създават елгантност и топлина на жилището. Дървения под прави всеки апартамент или къща по-красиви и уютни за живеене.

Както всичко в този свят, така и паркета или дюшемето остаряват и се съсипват с времето. Необходимо е той да се изцикля, полира, лакира, за да запази свежеста, хубоста и здравината си.

Фирма Рентекс ЕООД Ви предлага антикризистно решение  на този проблем –машини под наем за строителството и бита. По този начин може сами  да се погрижите за дървения паркет във Вашия дом, като наемете нужната техника.

Сигурно всеки от Вас, който няма понятие за самия процес на циклене на паркета ще предпочете да остави работата за някои професионалисти, вместо самия той да го направи, влагайки по-малко средства. Липсата на опит не бива да е пречка да наемете циклеща машина и да изциклите дървените подове на жилището си. Фирма Рентекс е лидер в отдаването на машини и оборудване под наем и разполага със собствен квалифициран персонал, който ще Ви инструктира за всички етапи на цикленето на паркет, както и за безопасната употреба на машината.

Предлагам Ви накратко етапите през които преминава самия процес циклене, за да онагледя казаното до тук и да се убедите в думите ми. За подробностите, детайлите и начина на употреба нашия екип ще Ви обясни при наемането на съответната машина.

Циклеща машина за паркет – етапи на подготовка и циклене:

1.      Премествате всички мебели и килими от помещението или стаята, като проверявате за пирони и всякакви други предмети по паркета или дюшемето.

2.      Почиствате го много добре.

3.      Взависимост от вида и състоянието на пода избирате по – едра или по-финна шкурка, която поставяте на машината

4.      След отстраняване на по-грубите неравности, шкурките се сменят от едри към финни, докато достигнете желаната гладкост на дървото

5.      Събира се прахта от цикленето по паркета и се лакира или боядисва в желания от Вас цвят.

Както виждате да изциклиш паркета у дома сам не е нещо невъзможно или сложно. По този начин ще го направите да изглежда по начина по който Вие искате и  ще сте удоволетворени от свършената работа и спестените пари. Недостатъците и петната ще бъдат премахнати от дървения под, а повърхността му ще бъде уеднаквена, лъскава и гладка.

HTML код на статия

Автор: rentex


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар