Климатик без външно тяло

Olimpia splendid

Представя ме ви системата UNOCO. Това е климатик без външно тяло, който съчетава в себеси дизаин и технология за постигане на максимален комфорт.

Особедно подходящ там където има високи изисквания за интериор и екстериор фасадата е без загрозяващи външни тела а само с две декоративни рашетки ф200

Unico е разработен за да се гарантира максимална достъпност по време на операциите по поддръжка: замислен като модулна единица, всички секции са отстраними и лесно достъпни. За почистването на филтъра е изключително просто. За достъп до филтрите, просто повдиганете  клапата за въздуха с лека ръка. След това просто издърпайте двойния филтър и тя е готова да се почисти. Unico е снабден с два вида филтри: електростатичен филтър, който контролира и отстранява малки частици и емисии от дим, здрач, цветен прашец, животински косми, за предотвратяване на алергичните реакции, както и активен въглен филтър, който премахва лошите миризми и инактивира вредни газове.

Казват, че мълчанието е злато. Но това е дори по-ценно, когато се отнася до климатик инсталиран вътре в дома. Тихо през деня, така че няма да нарушава ежедневните дейности. И най-важното е, че през нощта, защото тишината е наистина първото условие за добър нощен сън. По-важното е през нощта, защото тишината е наистина първото условие за добър нощен сън.

Въздушния поток и разпределение на въздуха, са ключови елементи за постигане на перфектен комфорт. Unico генерира до максимум от 490 м3 / ч на въздуха, която се разпределя ефективно в цялата стая благодарение и на голямата по размер клапа 690×60 мм). Това означава намаляване на потреблението с едно и също охлаждане / отопление резултати.

Unico е проектиран и разработен за ниска или висока инсталация. Благодарение на иновативни технически характеристики, монтиране за няколко минути е всичко необходимо за подготовка на машината и на двата вида инсталация. Инсталирането на устройството не се нуждае от външна работа: това означава, че няма трудни процедури и скъпи подемни съоръжения. Визуалното въздействие върху външната стена е минимална само с две малки инсталирани решетки (всяка с диаметър 202 mm).

Серия от четири модела и две мощности означава, че можете да намерите правилните единици за всяка нужда.

1. UNICO 8,5 SF (самo охлаждане)
2. UNICO 8,5 HP (отопление и охлаждане)
3. UNICO 11,5 SF (само охлаждане)
4. UNICO 11,5 HP (отопление и охлаждане)
Термопомпата достига много високи нива на ефективност, намирането на перфектния баланс между доброто охлаждане и отопление е истински ефективна, че можете да използвате през цялата зима, а не само при умерено студено време.

http://www.termoavangard.hit.bg

 

HTML код на статия

Автор: termoavangard


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар