Кухненско обзавеждане от МИПА ООД Шумен

Слънце в кухнятаКак да си изберем кухня? Много просто – трябва да знаем какво искаме. Ето една слънчева и просторна кухня с всичко необходимо за едно семейство. Цветът на плотовете се нарича “Старо злато”. От него имаме наличности на склад и сравнително бързо можем да Ви спретнем една подобна слънчева кухня. Винаги препоръчваме много по-качествените пластмасови кантове, заради неоспоримото им по-високо качество. При тях слепването към плотовете е по-добро и износоустойчивостта им в пъти надвишава тази на меламиновите кантове. Челната дъска на стенните шкафчета можем да направим и по Ваш проект. Дали ще бъдат от кристално стъкло, от матирано стъкло, фигурно стъкло, цветен витраж с вътрешно осветление или плътно ПДЧ за нас няма значение. Разполагаме с всички необходими приспособления за оборудване на вратички за стенните шкафчета: като започнем от дръжките и стигнем до въздушните амортисьори за автоматично плавно затваряне.
Ако пък нямате чак толкова място в кухнята, Ви препоръчваме нещо по-компактно. Без много стенни шкафчета, без излишни мебели. Тази кухня “Стоянов” ще се хареса на много млади семейства в малки жилища и с ограничена площ за кухня. Но, макар и малка, тази кухня е компактна и напълно функционална. В подобни малки кухненски помещения вода, канал, електрически контакти, комин и отдушник са концентрирани около един ъгъл. Затова и нашето дизайнерско решение има такъв вид. Поради спецификата на ъгловото разположение сме предвидили и утроено осветление над ъгловия плот, което компенсира липсата на естествено осветление от прозорците. Естествено осветителните тела са добре защитени от овлажняване.
В случай, че синьото не Ви се понрави много можем да Ви предложим нещо в кафяво, бежево или сиво. Такова ни е проектираното кухненското обзавеждане на тази кухня “Тодоров”. Забележете мястото за вградена фурна. Нея трябва сами да си я изберете много внимателно. Тъй като под нея има чекмедже, някои фурни пропускат кондеза при готвенето и като резултат се раздува челната дъска на чекмеджето. Ако сте обръщали внимание. Погрижете се да изберете такъв модел фурна, при която да не може да изтича под нея конденз. При тази кухня сме се постарали да реализираме една по-разгърната архитектура на модулите. Има и дълбоки и плитки стенни шкафове. Постарали сме се да покажем различни стенни модификации: вижда се как изглеждат ъгловите и правите рафтчета, вратичките от плътно ПДЧ и тези с комбинирано лице от стъкло и ПДЧ. Тук отново предлагаме на нашите клиенти различни видове и цветове стъкла и различни видове осветление: както фоновото във шкафчетата, както и основното, осветяващо работния плот.
Приятен избор от МИПА ООД Шумен

HTML код на статия

Автор: Атанас


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар