Микрослушалка – възможност за тайна комуникация

Микрослушалката е малък безжичен приемник на вълни от предавателя, чрез които вие можете да осъществите тайна комуникация по всяко време на денонощието. Има различни варианти за тайна комуникация – няколко вида микрослушалки, с няколко вида предаватели. Вие решавате как и с кое ще комбинирате, за да осъществите провеждането на скрит за останалите разговор. Микрослушалката е един от малкото начини за осъществяване на скрита комуникация. Благодарение на него вие можете да се възползвате в най – различни ситуации като презентации, бизнес срещи, охрана, диктуване  и всичко, за което можете да се сетите.  Използвайте тази възможност, когато не сте се потготвили напълно. Микрослушалката ще реши вашите проблеми по най – елементарния начин, като е гарантиран успеха във всяко едно начинание.

Всяка една микрослушалка се използва лесно и просто като следвате няколко прости правила.

След като закупите микрослушалка, вашата първа задача е да я изкарате от нейната опаковка. След това отваряте нейното капаче, като внимавате да не го счупите. Изкарвате батерията към слушалката, която се намира в комплекта и внимателно я поставяте в микрослушалката. Внимавайте на коя страна ще я поставите – бъдете сигурни, че страната на минуса гледа към дръжката, а страната на плюса  в другата посока (за модел ЕП1). За модел ЕП2 бъдете сигурни, че страната на плюса е към пластината и страната на минуса към долната част.

Вие сте поставили успешно батерията за микрослушалка и вече сте готови да осъществите тайна комуникация. Микрослушалката е в режим на работа. Не поставяйте батерията на обратно, това може да причини повреди в микрослушалката.

Вече сте готови да я сложите в ухото си!  Първо почистете ушния си канал с тампон за уши. Поставетете микрослушалката хоризонтално в ухото си за максимален сигнал. Дръжката е най – добре да гледа надолу, за по лесно изваждане. Трябва да поставите микрослушалката навътре в ухото ви. Когато не използвате микрослушалката, изваждайте батерията и, за да не съкръщавате нейния живот напразно.

Честова задавани въпроси:

Ако микрослушалката няма сигнал – проверете дали батерията е поставена правилно.

Ако чувате лек постоянен шум – нормално е и означава, че слушалката е в режим на работа.

При силен сигнал „Пюл Пюл” – батерията се е изтощила и трябва да я смените с нова.

Защо е слаб силата на звука – проверете за ушна кал или съвместимост с телефона.

 

HTML код на статия

Автор: plamenbraina


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар