Най-интересните идеи за календари

Бяхме приятно изненадани като се натъкнах на доста креативни и интересни решения за календари. В България може пазарът да е консервативен, но в световен мащаб се наблюдават всякакви хрумвания.
Разбира се, не всеки „уникален” дизайн на календар е функционален и добър, но все пак идеите са всякакви. Всъщност, дизайнерите поемат голям риск, защото понякога календарът е не много удобен или практичен, независимо колко добре и уникално изглежда. Понякога функционалността е много по-важна от интересния дизайн, но пък света има нужда от повече свежи идеи, независимо за какво става въпрос.
Много малко хора не осъзнават, че могат да приложат креативността си именно върху календарите, тъй като той е нещо, на което не обръщаме внимание, а ползваме само при нужда. Разбира се, не във всеки вид календар можете да използвате своята фантазия, защото няма да направите добро впечатление на бизнес партньорите си, ако има подарите такъв със значки или под формата на балони.
Често не осъзнаваме, че най-интересните решения са доста прости и може да използваме всичко около нас, но това е въпрос на гледна точка, на хрумвания и на доза креативност.
От друга страна, много бихме се радвали някой да ни подари такъв календар, защото с удоволствие бихме го поглеждали всяка сутрин и бихме му се радвали за цяла година и няма да ни интересува дали е функционален.
Един съвет от нас – мислете извън кутията! Всеки знае, че календарът се печата върху картон, гланцирана хартия или кадастрон,  но има толкова много материали, които можете да използвате. Бъдете различни, обърнете внимание на малките неща около вас, замислете се за материали като дървото, пластмасата, а защо не и плата – не си поставяйте граници. Направете впечатление и нека хората си кажат: „А как са се сетили за това?“. В днешно време е важно да си различен, а не да следваш сляпо традициите или тенденциите.

HTML код на статия

Автор: Webcom


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 1.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Най-интересните идеи за календари, 1.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар